Tuga kod Vinkovaca, poginula dva mladića: ‘Bili smo skupa u kafiću, nedavno je kupio auto’

Tuga kod Vinkovaca, poginula dva mladića: ‘Bili smo skupa u kafiću, nedavno je kupio auto’

U teškom sudaru na izlazu iz Komletinaca oko 19.41 sati u petak smrtno su stradala dva muškarca, priopćila je policija

– Znam dečka koji je vozio auto, bio je jako dobar čovjek. Nikad nije divljao autom i vozio ludo, ne znam što se dogodilo… 15 minuta prije tragedije smo bili s njim u kafiću. Čovjek je bio jako dobar, evo koga god da pitate u selu znat će ga samo po dobrom. Prije je vozio Fiata, a BMW je tek kupio prije mjesec dana. Znam ga samo po dobrome – rekao nam je mladić koji poznaje poginulog vozača., pišu 24sata

Nesreća se dogodila svega stotinu metara od posljednje kuće u Komletincima.

Nekoliko sugovornika nam je kazalo kako je mladić planirao odvesti prijatelja u Donje Novo Selo kući te se prilikom izlaska iz Komletinaca BMW-om zabio u stablo.

U Komletincima se u petak slavio kirvaj, kafići su bili puni, veselje i zabava na sve strane. Sve dok se nije dogodila tragedija koja je zavila selo u crno. Sugovornik nam govori kako su svi ostali šokirani nesrećom te u jednom trenutku su svi kafići ostali prazni.

No, unatoč tragedije dok smo prolazili selom, glasna uživo muzika čula se sa svih strana. 

– Jako me potreslo sve to! Mario je bio jako dobar dečko, ne znam što bih više rekla – kazala nam je poznanica drugog dečka koji je poginuo u prometnoj nesreći.

Prijatelji se od poginulih opraštaju i putem društvenih mreža, a samo nekoliko sati prije velike tragedija jedan mladić je objavio nekoliko fotografija sa sestrom na Facebooku.

Zbog teške prometne nesreće cesta Komletinci – Nijemci zatvorena je cijelu noć.

Što je točan uzrok ove teške prometne nesreće u kojoj su izgubljena dva mlada života, bit će poznato tek po završetku očevida.