Pogledajte kako su obožavatelji zatekli Maju Šuput, nastala je prava pomutnja, a ona se super snašla!

Pogledajte kako su obožavatelji zatekli Maju Šuput, nastala je prava pomutnja, a ona se super snašla!

Maja Šuput napravila pomutnju u jednom trgovačkom centru u kojem je bila sa svojim prijateljem i modnim stilistom Markom Grubnićem.

Maja Šuput ovih je dana posjetila jedan trgovački centar u kojem nikako nije prošla nezapaženo, a u pričama na svom profilu na Instagramu pokazala je što se dogodilo kada ju je ugledala jedna grupa obožavatelja.

FOTO: INSTAGRAM

“Radim i kad ne radim…”, napisala je Maja koju su u snimci okružili mladi obožavatelji i čekali da se fotografiju s njom zbog čega im je i prišla, dok joj je društvo pravio njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić.

A kada ne radi Maja uživa sa svojim sinom Bloomom, a pokazala je i kako su dočekali poklone sv. Nikole u čižmici. Maja je sa svojim obožavateljima podijelila što je to Bloom dobio i kakve je reakcije imao na poklone kada ih je ugledao. Imao je čak dvije čarape sa svojim imenom u kojima su se nalazile slikovnice i slatkiši, a njegov osmijeh govori više od bilo koje riječi.

“Najčarobnije doba godine je stiglo. Hvala, sveti Nikola, što si nas razveselio jutros”, poručila je pjevačica u opisu.

“Bože, koliko ja njega volim”, “Presladak”, “Koji bombon od djeteta”, “Ovo je stvarno čarobno jutro kao iz bajke”, “Ma odmah izmami osmijeh, biće malo slatko”, glasili su samo neki od komentara., piše showbuzz.hr