Mamićev odvjetnik: Nije mi jasno na temelju čega je Dinamo zaključio da je oštećen

Mamićev odvjetnik: Nije mi jasno na temelju čega je Dinamo zaključio da je oštećen

DANAS se dogodio veliki obrat ili najveći u nizu preokreta na drugom suđenju Mamićima i jatacima za krađu enormnih iznosa iz Dinama. Klub GNK Dinamo je postavio imovinskopravni zahtjev, što znači da će potraživati novac za koji su ga Mamići oštetili.

Ovo je velika promjena odnosa Dinama prema Mamićima jer su iz kluba zadnjih desetak godina službeno objavljivali kako ne smatraju da su ih Mamići i ostali oštetili. O svemu se oglasio i Mamićev odvjetnik Filip Glavaš.

“Tu odluku su donijela najviša tijela Dinama, Skupština, Izvršni i Nadzorni odbor kluba. Koliko je meni poznato, do današnjeg dana ta tijela nisu mijenjala svoju odluku, ta tijela i dalje smatraju da se Dinamo ne smatra oštećenim u ovom kaznenom postupku”, rekao je Glavaš za Dnevnik Nove TV pa dodao:

“Uprava Dinama sada donosi odluku kojom se ipak smatraju oštećenima, nije mi jasno na temelju čega, ali da se zaključiti da je takva odluka rezultat toga da njome žele skrenuti temu s aktualnih problema u klubu na neke druge stvari.”