Šuška se da Charles Pearce ponovno ljubi, oglasila se i žena s kojom ga povezuju: “Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom”

Šuška se da Charles Pearce ponovno ljubi, oglasila se i žena s kojom ga povezuju: “Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom”

Nova navodna djevojka Charlesa Pearcea za Večernji je rekla da su samo prijatelji, no izvori tvrde da među njima postoji i nešto više.

Iako razvod Elle Dvornik i Charlesa Pearcea još nije finaliziran, šuška se da je on već pronašao novu ljubav.

Kako od izvora bliskog paru doznaje Večernji list, Britanac Charles je navodno već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić.

Sandra je vlasnica agencije za prodaju luksuznih nekretnina, koja je registrirana u Balama gdje i živi, a 2021. tamo su s djecom preselili i Ella i Charles.

Sandra i Charles prijatelji su na Instagramu i on joj lajka gotovo svaku objavu.

Iz Večernjeg lista kontaktirali su Charelsovu novu navodnu djevojku, koja je trenutno u Švedskoj, no dala je kratki komentar.

“On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom” kazala je Sanda kroz smijeh, no izvor blizak redakciji Večernjeg tvrdi kako se iza njihova prijateljstva krije nešto više. Charles se oko svega još nije oglašavao.

Inače, uskoro bivši supružnici Charles i Ella ovog ponedjeljka susreli su se na Općinskom sudu u Puli gdje su imali zakazano ročište. Po dolasku na sud fotografi su ih snimili s njihovim odvjetnicima, a nijedno od njih nije htjelo davati nikakve izjave.

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, i dobili su dvije kćeri, Balie i Lumi.