Morbidno! Američki portal je Luku stavio u invalidska kolica

Morbidno! Američki portal je Luku stavio u invalidska kolica

Luka je motor Real Madrida, a Ronaldo, koji je prešao u daleko lagodniju ligu u Saudijsku Arabiju, stariji je šest mjeseci. Njega je Bleacher Report prikazao normalno

Hrvatska je saznala protivnike za Euro koje kreće za šest mjeseci. Vatreni će igrati u skupini s Španjolskom, Albanijom i Italijom, a smatra se kako je to najteža skupina na nadolazećem prvenstvu. Hrvatsku će na svom desetom velikom natjecanju predvoditi Luka Modrić, a hrvatski kapetan će biti jedna od najvećih, ali i najstarijih zvijezda na Europskom prvenstvu., prenose 24sata

Ugledni Američki sportski portal Bleacher Report objavio je grafike na kojima prikazuje skupine za Euro preko najvećih zvijezda momčadi. Tako su predstavili i grupu u kojoj je Hrvatska, ali grafika kojom prikazuju Modrića je sramotna i podcjenjivačka.

Portal je prikazao hrvatskog kapetana u invalidskim kolicima! 

Luka igra u jednoj od najjačih liga svijeta, godinama je motor Real Madrida i ‘vatrenih’, a Ronaldo, koji je prešao u daleko lagodniju ligu u Saudijsku Arabiju, stariji je šest mjeseci. Njega je Bleacher Report prikazao normalno.

Ni pratitelji ove stranice nisu oduševljeni grafikom. Objava ima preko 100 komentara, a većina njih osuđuje ovakvo ponašanje prema legendi nogometa.

“Ovo je nepoštivanje”; “Kolica? Sramota! Sramite se”, “Ovako se ne odnosi prema legendi”, “Je li ovo Modrić u kolicima”