Danijela Martinović o dečku Josipu: ‘Prolazimo lijepe trenutke’

Danijela Martinović o dečku Josipu: ‘Prolazimo lijepe trenutke’

Kako je kazala, ni ona ni Josip tada nisu tražili vezu pa im se sve dogodilo nekako neplanirano

Pjevačica Danijela Martinović (52) ovu će godinu završiti sretna i zadovoljna, nakon početka nove ljubavi s inspektorom Josipom Plavićem, izlaskom nove knjige “Tuširanje duše”, a sada i novom, osvježenom frizurom. Upravo je u svojoj knjizi svijetu otkrila da je u njezin život ušao novi muškarac, a mnogi su se tada pitali kako se to dogodilo.

Inače, Danijela i Josip upoznali su se na njegovom radnom mjestu. Naime, pjevačica se u ožujku 2022. godine susrela s krađom identiteta, a na koju je još tada upozorila pratitelje na Instagramu. Tada su postojale lažne stranice koje su se koristile njezinim imenom te pozivale ljude na ulaganje u bitcoin. Tada se obratila odvjetnici i policiji kako bi podnijela službenu prijavu, a tada je i osobno prvi put nazvala Plavića. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti. 

– Kad najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tad nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam na pamet padne da bi to mogao biti filmski scenarij. Prolazimo lijepe trenutke – rekla je Danijela, piše Glorija

Kako je kazala, ni ona ni Josip tada nisu tražili vezu pa im se sve dogodilo nekako neplanirano

– Kada ste usidreni u svome miru, život prirodno orkestrira melodiju svakodnevice. Tada vam partner dođe kao odgovor na taj mir i bude osoba koja s vama dijeli sreću. Jedino što trebate je prepustiti se – otkrila je Danijela.

Podsjetimo, ljubavni život pjevačice Danijele Martinović posljednjih mjeseci privlači puno pozornosti, a ona sa svojim novim partnerom policijskim inspektorom Josipom Plavićem uživa u ljubavi. Par je ovih dana bio na jednoj proslavi u restoranu u Brežicama, a voditeljica Mirna Maras Batinić podijelila je djelić atmosfere s proslave. Na snimkama se može vidjeli odlično raspoložen par koji je uživao u glazbi, piću i, posebnom iznenađenju, torti. No ne pravoj. Pred ekipu je stigao odojak na kojem su bile svjećice, a sudeći prema licima, oduševio je uzvanike. Danijela je pljeskala, a krim inspektor iznenađeno gledao.