Neprijavljeno radili kao redari u noćnom klubu u centru Zagreba pa prebili mladića

Neprijavljeno radili kao redari u noćnom klubu u centru Zagreba pa prebili mladića

ZAGREBAČKA policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom osumnjičenim da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda te nad 39-godišnjakom zbog sumnje da je zajedno s 33-godišnjakom počinio kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi.

Policija vjeruje da su trojica osumnjičenika prošlu srijedu, oko 4:30, neprijavljeno radili kao redari u ugostiteljskom objektu u Draškovićevoj ulici u Zagrebu. Tada je jedan od njih, 33-godišnjak, bez ikakvog povoda započeo verbalni, a potom i fizički sukob s oštećenim 25-godišnjakom te ga otvorenim dlanom udario po glavi. 

Nad jednim osumnjičenikom još traje istraživanje

Drugi 25-godišnjak koji je bio u društvu oštećenog, okrenuo se i zamahnuo rukom prema 33-godišnjaku u namjeri da pomogne oštećenom. Međutim spriječio ga je osumnjičeni 39-godišnjak, koji mu je prišao s leđa, srušio ga na tlo, a zatim i udario nogom u rame, dok je osumnjičeni 33-godišnjak nastavio udarati oštećenog 25-godišnjaka šakom u glavu, uslijed kojih udaraca je oštećeni pao na tlo. 

Sumnja se da je osumnjičeni 39-godišnjak zatim prišao 25-godišnjaku, dok se ovaj nalazio na tlu, primio ga za noge i počeo vući prema izlazu iz ugostiteljskog objekta. Tada je do njih došao osumnjičeni 31-godišnjak te iskoristivši bespomoćnost oštećenog, u namjeri da ga teško tjelesno ozlijedi, snažno ga nogom udario u čeljust. 

Oštećenom 25-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje su mu evidentirane teške tjelesne ozljede. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, posebno izvješće protiv trojice osumnjičenih dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu, a 31-godišnjak i 39-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku. Nad 33-godišnjakom provodi se kriminalističko istraživanje. piše index.hr