Nekad slavna košarkašica sad prodaje golišave fotografije: ‘Preporučila bih svima da se skinu i rašire noge’

Nekad slavna košarkašica sad prodaje golišave fotografije: ‘Preporučila bih svima da se skinu i rašire noge’

“Spremna sam na bilo što da zaradim novac”, rekla je bivša košarkašica Milica Dabović o svojoj odluci da se pridruži platformi OnlyFans na kojoj korisnici uglavnom objavljuju svoje gole i eksplicitne fotografije u zamjenu za novac

Bivša srpska košarkašica i nekadašnja reprezentativka, Milica Dabović (41), u hrvatskoj je javnosti postala osobito poznata nakon što je 2013. potpisala za Novi Zagreb. Bila je uspješna igračica, a mnogima je pažnju privukla izgledom zbog kojeg su je zvali “srpskom Antonijom Mišurom”.

FOTO: INSTAGRAM

Pažnju je privlačio i njen privatni život, a poznata je po burnoj vezi s Hrvatom Šimom Šiklićem Simonom kojem je 2017. godine zabranjen ulazak u Srbiju na godinu i pol zbog fizičkog zlostavljanja svoje partnerice.

Po završetku svoje igračke karijere Dabović je ostala bez primanja, o čemu je nerijetko govorila u medijima. Samohrana majka, na razne je načine nastojala zaraditi novac. Prodavala je odjeću, a sudjelovala je i u emisiji Survivor.

“Došao je trenutak kad više nisam imala novca pa sam, gledajući neke druge djevojke, došla na ideju da prodajem svoju garderobu“, rekla je Dabović jednom prilikom u intervjuu za Meridian Sport.

Zatim je otišla i korak dalje, a čini se da joj je ta poslovna strategija financijski urodila plodom. Otvorila je profil na OnlyFansu, platformi na kojoj korisnici uglavnom objavljuju svoje gole i eksplicitne fotografije u zamjenu za novac. Prema pisanju srpskih medija, u kratkom je vremenu zaradila više od 150 tisuća eura.

Međutim, nedavno se požalila i da joj posao ide nešto lošije. “Sve je slabije. Od toga više nema kruha”, rekla je pa dodala jedan od karakteristično kontroverznih savjeta:

Preporučila bih to svima ako se mogu skinuti i raširiti noge, probala sam… Radi to, ženska, samo naprijed, ja ću te podržati. Spremna sam na bilo što da zaradim novac. Ne mislim na sve, ali korak po korak. Mogu upotrijebiti svoju snagu i pamet da skupim novac, pronađem zemljište i izgradim kuću”, rekla je Dabović., piše večernji