Danijela Dvornik ne skriva da nikad nije bila zadovoljnija sobom, a pogledajte kako je izgledala godinu dana nakon Dinove smrti!

Danijela Dvornik ne skriva da nikad nije bila zadovoljnija sobom, a pogledajte kako je izgledala godinu dana nakon Dinove smrti!

Pojavile su se fotografije Danijele Dvornik iz 2009. godine na kojima izgleda dosta drukčije nego danas.

Udovica neprežaljenog Dina Dvornika, Danijela Dvornik, zbog supruga je oduvijek bila pod povećalom javnosti, a nastavila je privlačiti pozornost i nakon njegove prerane smrti.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2009. godine, s jedne modne revije u Zagrebu, a tada je izgledala dosta drukčije nego danas.

Danijela je za tu priliku odabrala haljinu leopard-uzorka te je dodala veliki remen, a dekolte je ukrasila brojnim bisernim ogrlicama, a izgledala je kao da se dobro provodi na reviji.

Fotografiju pogledajte u galeriji.

Otad je poradila na svojoj liniji, a ove je godine priznala i da se s 56 godina osjeća bolje nego ikad.

“Ovo su godine kad te boli ‘pipi’ za tuđa mišljenja i moraliziranja, kada postaješ svjestan da je život neprocjenjiva vrijednost koju posjeduješ. Godina se ne treba sramiti niti bojati… samo ih treba najbolje živjeti. Ja sam davno odlučila da želim biti što aktivnija i održavati kvalitetu svoga života, koju ovdje na otoku nesumnjivo imam onako kako to nikad ne bih imala u gradu”, napisala je na Instagramu uz fotografiju iz teretane, u kojoj neumorno vježba tijekom cijele godine.

FOTO: INSTAGRAM

Podsjetimo, Danijela je iznenada ostala udovica u rujnu 2008. godine. Dino je preminuo u dobi od samo 44 godine, a osim supruge Danijele iza sebe je ostavio i njihovu kćer Ellu.

FOTO: INSTAGRAM