Rijetko ovo viđamo! Nives Celzijus otputovala iz Hrvatske i pokazala kako izgleda u opuštenom izdanju

Rijetko ovo viđamo! Nives Celzijus otputovala iz Hrvatske i pokazala kako izgleda u opuštenom izdanju

Nives je otputovala iz Hrvatske, te je baterije odlučila napuniti u Bernu. Iz tog grada javila se seksi fotografijama – na kojima je potpuno odjevena. Na sebi je imala majicu benda Balenciaga i uske hlače koje su naglasile njene obline.

Hrvatska pjevačica, glumica i kolumnistica Nives Celzijus (41) pokazala je kako uživa u Švicarskoj. Nives je otputovala iz Hrvatske, te je baterije odlučila napuniti u Bernu. Iz tog grada javila se seksi fotografijama – na kojima je potpuno odjevena. 
Na sebi je imala majicu brenda Balenciaga i uske hlače koje su naglasile njene obline. 

– Pozdrav Bern – napisala je uz fotografiju koju je lajkalo mnogo njenih pratitelja. U komentarima joj se javila i Ecija Belošević koja joj je napisala: ‘Pozdrav guzi’. 

FOTO: INSTAGRAM

Nedavno je Celzijus na društvenoj mreži Instagram objavila radosnu vijest. Naime, njezina sestra Matea na svijet je donijela djevojčicu, čime je Nives postala teta. Otkrila je i neobično ime svoje nećakinje. – Upoznajte malu Lu – napisala je, a i pokazala kako su svi zajedno gledali uzbudljivu nogometnu utakmicu Hrvatske i Latvije. Dodala je i to da je Lu njezino zlato. Iako je poznato kako Nives privlači pažnju publike svoji ekstravagantnim fotografijama koje gotovo uvijek prikupe nekolicinu zajedljivih komentara, ni ovog puta nisu izostali. – Samo ti ništa… A 40 godina – napisala je jedna pratiteljica kojoj je Nives potom i odgovorila. – Možda su tebi tvoja djeca ništa, meni su moja sve – odlučno je poručila Celzijus koja je inače majka dvoje djece – kćerkice Tiashe i sina Leona. Djecu je dobila u braku s bivšim suprugom Dinom Drpićem., prenosi večernji

FOTO: INSTAGRAM