FOTO Više od 20 vatrogasaca spašavalo prikliještenog vozača

FOTO Više od 20 vatrogasaca spašavalo prikliještenog vozača

Foto: DVD PREGRADA / Prometna sinoć u mjestu Stipernica

Više od 20 vatrogasaca spašavalo je sinoć nesretnog vozača koji je automobilom izletio s ceste i ostao zaglavljen u vozilu.

Kako javljaju vatrogasci, nesreća se dogodila u subotu oko 18 sati u mjestu Stipernica kod Pregrade u Zagorju. Na mjestu nesreće vrlo brzo su stigli vatrogasci DVD-a Pregrada i Stipernica.

Vozač automobila vw tiguan na lokalnoj je cesti u Stipernici u jednom trenutku zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor te izletio s prometnice. Prema prvim neslužbenim informacijama, nije teže stradao.

“Zaprimljena je dojava da je u Stipernici došlo do slijetanja vozila u kojem je prikliještena osoba. Na intervenciju izlaze navalno vozilo i autocisterna s 10 vatrogasaca u 18.06 sati.

Na mjesto intervencije stižemo istovremeno sa kolegama iz DVD-a Stipernica. Na intervenciju se ukupno odazvalo 17 vatrogasaca DVD-a Pregrada.

Pristupamo stabilizaciji vozila, oslobađamo prikliještenu osobu te ju predajemo ekipi hitne medicinske pomoći. Naknadno nam se priključuje i ZJVP te kombi vozilo”, rekli su sinoć u DVD-u Pregrada., doznaje danica.hr