Godinama mijenjaju farmere, a i imidž! Evo kako najpoznatije povratnice izgledaju danas…

Godinama mijenjaju farmere, a i imidž! Evo kako najpoznatije povratnice izgledaju danas…

Jedna od njih je u showu bila čak sedam puta, neke su bile tri… Od njihovih prvih sezona pa do danas uvelike su se promijenile

Ljubav je na selu‘ već godinama zabavlja gledatelje, a u tijeku je 16. sezona. Farmeri i kandidatkinje u potrazi su za pravom ljubavi, a neke djevojke su više puta okušale svoju sreću. Jedna od njih je u showu bila čak sedam puta, neke su bile tri… Od njihovih prvih sezona pa do danas uvelike su se promijenile.

Bahra Zahirović

Jedna od najupečatljivijih kandidatkinja showa ikad je Bahra Zahirović. Prvi se put Bahra u ‘Ljubav je na selu’ pojavila u 11. sezoni, internacionalnoj. Poslala je pismo Dominu Santru iz Berlina, ali ju on nije pozvao na svoje imanje. Kako je tada rekao, nije mu se svidjelo što Bahra ima tvrde stavove., pišu 24sata

24sata
FOTO: RTL

Vratila se Bahra i u 12. sezonu kod farmera Valtera, a potom i u 13. sezonu kod Marijana Ceravca. Kao gost se pojavila i u 14. sezoni, a ove sezone se natjecala za ljubav farmera Stjepana.

24sata
FOTO: FACEBOOK

Paulina Tomičić

Među najpoznatijim povratnicama showa je i Paulina Tomičić, koja je prvi put u emisiji sudjelovala u 10. sezoni. Tada se borila za farmera Jovana Karapandžu. Prijavila se i za 11. sezonu kad je htjela ići u Kanadu kod Srećka Ponjavića.

24sata
FOTO: RTL

U jubilarnoj 15. sezoni showa je završila kod farmera Siniše, ali nije dugo izdržala.

24sata
FOTO: RTL

Ines Petrić

Apsolutna rekorderka showa je Ines Petrić, koja je u showu sudjelovala čak sedam puta! Prvi put gledali smo ju 2015. godine, u osmoj sezoni, kad je bila na farmi 13 godina mlađeg Gorana Špehara.

24sata

Potom je išla i na farmu Andre Bogunovića, a onda i kod Domagoja Škobića. Natjecala se i u internacionalnoj sezoni gdje je bila kod Australca Jacka Vukoje. U 12. sezoni je bila kod Hakije Špage, a onda u 14. sezoni kod Krunoslava Pavlakovića. Vratila se i u 16. sezonu kod farmera Radoslava.

24sata

Irena Slopšek

Četiri puta se u emisiji natjecala Irena Slopšek, prvi put u 12. sezoni. Došla je kod farmera Mire Vojvodića, ali ju je prva i napustila. Tada je šokirala gledatelje promjenama frizure i različitim perikama koje je nosila.

24sata

Vratila se u 13. sezonu. U 14. sezoni se borila za Krunoslava Pavlakovića, koji je bio ljubomoran što se družila s njegovim prijateljem pa je umjesto nje na romantično putovanje poveo Ines Petrić.

24sata

Samanta Knežević

Zadranka Samanta Knežević prvi se put u showu pojavila u 13. sezoni, a već je tada postala jedna od najpopularnijih kandidatkinja emisije ikad. Bila je odabranica farmera Nevena Landeka, s kojim se jednom prilikom ljubila u gepeku. 

24sata

Prijavila se u 14. sezonu kod Tomislava Skejića s kojim se već na prvom spoju poljubila. Međutim, on se posvetio samo jednoj djevojci, današnjoj zaručnici Steli Pavičić

Vratila se u 16. sezonu i osvojila srce farmera Ivana, ali je na romantičnom putovanju rekla kako želi da ostanu samo prijatelji

24sata