Farmer Matej Margarin prijetio pištoljem pa udario dečka bivše djevojke: ‘Bio sam isprovociran’

Farmer Matej Margarin prijetio pištoljem pa udario dečka bivše djevojke: ‘Bio sam isprovociran’

‘Imam doma metke i pištolj, bilo bi mi žao da ih potrošim na tebe, nemoj se meni smijati’, piše u optužnici. Nakon prijetnji farmer je sa zaručnicom i bivšom djevojkom došao do muškarca

Bivši natjecatelj ‘Farme’, Matej Margarin (27), optužen je da je u travnju ove godine prijetio i fizički napao drugog muškarca u nakani da ga ustraši. Prema optužnici Općinskog kaznenog suda u Zagrebu, nazvala ga je bivša djevojka i ispričala da ju je njezin dečko  ozlijedio i držao zatočenu u stanu.

Margarin ga je nazvao i rekao: ‘Imam doma metke i pištolj, bilo bi mi žao da ih potrošim na tebe, nemoj se meni smijati, daj mi 10 minuta i doći ću do tebe’., doznaju 24sata

24sata

Nadalje, prema optužnici stoji kako je Matej s bivšom djevojkom, i sa svojom sadašnjom zaručnicom (dvije žene su prijateljice, op.a.), došao do parka u blizini stana u kojem se nalazio muškarac, prišao mu i nekoliko puta ga udario šakom u glavu, nakon čega je otišao.

Farmera smo kontaktirali oko incidenta. Iako u optužnici piše da je udario dečka svoje bivše djevojke, Matej nam govori kako s tom djevojkom nije bio u ljubavnoj vezi. 

‘Branio sam svoju zaručnicu’

– Ne posjedujem nikakvo oružje. Istina je da sam ga udario, no bilo je u samoobrani. Morao sam, branio sam svoju zaručnicu kojoj je prijetio u porukama. To sam priznao na sudu. Muškarca ne poznajem otprije i nije istina da je on dečko moje bivše djevojke. Ta žena nije moja bivša djevojka, već prijateljice moje zaručnice – ispričao nam je Matej. 

Nije htio više o tome govoriti jer, kako kaže, živi život mlade osobe. Dodao je da bi se od reality emisija prijavio u ‘Survivor’, ali zaručnica mu to ne dopušta zbog prevelike udaljenosti. 

Udario ga jer je bio isprovociran

Kako piše u optužnici, Matej navodi da je udario muškarca jer je prethodno bio isprovociran njegovim ponašanjem muškarca prema djevojci.

24sata

Prijeti mu osam mjeseci zatvora

Državno odvjetništvo predlaže kaznu zatvora u trajanju od osam mjeseci s time da se izrečena kazna neće izvršiti ako farmer u roku od tri godine ne počini novo kazneno djelo. Također, predlažu da se Marginu uvede zabrana približavanja muškarcu na razdaljinu manju od 100 metara.

24sata

Ranije je ludovao autom

Podsjetimo, Margarin je 2021. godine osuđen na kaznu zatvora od 120 dana uvjetno na rok od 12 mjeseci jer je 14 puta u 15 dana prekoračio brzinu tijekom vožnje. Kažnjen je sa 100.000 kuna te mu je izrečena zabrane upravljanja motornim vozilom ‘B’ kategorije u trajanju od dvije godine. Njega je 2020. godine u Bedekovčini snimila nadzorna kamera kako vozi brže od dozvoljene brzine. 

– Nisam znal da je tam kamera – rekao je Margarin policajcima, prenosi portal Ni Zagorje malo.