Zvijezda dance scene 90-ih otkrila najveći blam karijere: ‘Ja luda, ali publika nešto čeka’

Zvijezda dance scene 90-ih otkrila najveći blam karijere: ‘Ja luda, ali publika nešto čeka’

Naime, organizatori gaže tražili su je za nastup u golišavom izdanju, na što Nikita nije htjela pristati, no priuštila im je show za pamćenje tako što je, umjesto sebe, razodjenula kolegu s kojim je dijelila pozornicu.

Energična, kreativna, slobodoumna i osebujna Nikita koja je na glazbenoj sceni prisutna od osamdesetih godina, iza sebe ima 14 albuma, a ovoga tjedna u ‘Ribi na torti’ bila je treća domaćica. Odlučila je gostima približiti svoj stil života te spremiti vegansku večeru koju dosad nisu imali prilike kušati. „Drago mi je da je konačno moja večer i drago mi je da ćete malo napraviti pauzu od vaše prehrane. Meni je čast da vama ponudim nešto malo drugačije i nadam se da ćete se zasititi, najesti i otići sretni s osmijehom na licu“, istaknula je domaćica odmah na početku večere.

FOTO: NOVA TV

Najavljujući trbušni ples u nastavku večeri Nikita je naglasila koliko voli tu vrstu plesa, iako, kako sama kaže, nije kao Shakira, ali pokazat će svoj stil. „Ne bih se ja baš s tim složio, Shakiru bih ja uzeo doma, a Nikitu baš i ne bih iskreno“, našalio se Leo. Osim plesom, domaćica je goste iznenadila i prepričavajući najveći blam koji je doživjela na početku karijere. „Ja luda kao da sam došla iz New Yorka, ali publika nešto čeka…“, započela je Nikita.

Naime, organizatori gaže tražili su je za nastup u golišavom izdanju, na što Nikita nije htjela pristati, no priuštila im je show za pamćenje tako što je, umjesto sebe, razodjenula kolegu s kojim je dijelila pozornicu. „Vjerujem da ih je ona imala dosta kroz svoju karijeru i ona je takva, ekscentrična, ona tako izaziva neke stvari, a ja kad vidim da je neka frka, ja se radije povučem“, objasnio je Phillip.

Za predjelo je goste dočekala Nikitina verzija ajvara, domaći kruh i tofu sir, dok je glavno jelo domaćica podijelila u dva dijela – prvo je poslužena juha od buče, a zatim veganski ćevapi uz dodatak krumpira zapečenog sa špinatom i sirom te bukovače spremljene u vinu. „Nisam ni skužila da nije bilo mesa, iako nije bilo burgera i nije bilo paprike, čemu sam se veselila, čak su bili dobri ćevapi“, otkrila je Anđela koja se pitala što se dogodilo s desertom: „Izgledalo je nekako kao da se nešto prolilo po tom tanjuru, ali je bilo ukusno za divno čudo“, objasnila je.

FOTO: NOVA TV

Iako neprivlačan izgledom, desert nije razočarao goste okusom koji su se nakon njega bolje upoznali s Nikitinim pjesmama, a u tom glazbenom izričaju Nikiti se pridružio dugogodišnji prijatelj Neven Paleček Papageno. „Imaju impresivne glasove, ja mislim da bi oni dosta mogli napraviti u svojoj karijeri, ili su mogli napraviti, da su neke stvari malo bile drugačije“, komentirao je Phillip koji je za ovu večeru domaćici dodijelio tri ribice, a s njim su se složili Leo i Anđela, dok je Elio izdvojio četiri. Time se Nikita upisala na treće mjesto ovotjedne ljestvice s osvojenih 13 ribica.

Kako će se u kuhinji snaći Anđela te hoće li svojom večerom preuzeti vodstvo, ne propustite doznati u novoj epizodi ‘Ribe na torti’ na Novoj TV!, prenose 24sata