Nives Celzijus podijelila je fotografije s mladim hrvatskim reprezentativcem kojeg nitko nije prepoznao: ”Samo jedna osoba je pogodila!”

Nives Celzijus podijelila je fotografije s mladim hrvatskim reprezentativcem kojeg nitko nije prepoznao: ”Samo jedna osoba je pogodila!”

Nives Celzijus podijelila je na svom Instagramu fotografije na kojima su njezina sestra Matea Zeljković i hrvatski nogometni reprezentativac Marco Pašalić, evo kako je nekad izgledao.

Nives Celzijus na svojoj je Instagram priči objavila fotografije na kojima je novi hrvatski reprezentativac koji je u posljednjoj utakmici s Latvijom ostvario debi.

FOTO: INSTAGRAM

Upitala je pratitelje prepoznaju li tko je dečkić s fotografija, a mnogi pratitelji nisu znali o kome se radi. Dječak je na fotografijama pozirao s Nivesinom sestrom Matejom Zeljković, a na jednoj ju je ljubio u obraz.

“Nevjerojatno, ali pored mnogo odgovora tipa Drpić, Sosa, Kramarić, tek jedna osoba je zaista i pogodila”, napisala je u opisu.

Inače, Marco Pašalić ima 23 godine i igra za HNK Rijeku, a kao i mnogi naši reprezentativci nije imao sjajan put do zvijezda.

Dio života proveo je radeći težak fizički posao.

”Imao sam jedan trenutak u životu kad mi se više nije dalo igrati, ali mi je jedan trener oživio karijeru. Bauštela? To mi je bilo bitno da se izgradim kao čovjek, da naučim raditi teško za pare. Pomagao sam bratu u firmi. Da ne sjedim kod kuće, išao sam raditi”, rekao je jednom.

No, njegova karijera sada će ići u jednom drugom smjeru, a njegovo ime već je dobro poznato javnosti., piše showbuzz.hr