Neda Ukraden novinaru rekla što da joj više nikad ne spomene: ‘Kakva mirovina, ja bih to ukinula’

Neda Ukraden novinaru rekla što da joj više nikad ne spomene: ‘Kakva mirovina, ja bih to ukinula’

Poznata pjevačica zabavne glazbe Neda Ukraden bila je gošća kod Davora Garića u In magazinu i priznala je kako smatra da živi svoje najbolje godine. Otkrila je tajnu svoje vitalnosti i sreće, te kako izgleda ujutro kad se probudi. Unuci su joj izvor ponosa, a iako je već u osmoj desetljeću života, odlazak u mirovinu nije joj u planu.

”Ženi nikad nije dosta komplimenata, a što se tiče tih desetljeća, ja ti ovako prijateljski savjetujem, nemoj to nikad više spomenuti. Znaš što, ja sam u najboljim godinama. Star si onoliko koliko se osjećaš, koliko imaš energije, vitalnosti, ljubavi, zdravlja, života”, rekla je Neda. 

Rekla je da iako se može naučiti biti pozitivan i gledati svijet vedrijim očima ona je “rođena pod takvom zvijezdom koja prišti sva od energije”, ali i da “zrelost donosi i jedan daleko pametniji stav u životu”.

Na pitanje kako izgleda kad se probudi ujutro, nije mogla dati bolji odgovor. “Ja sam uvijek najseksi. Pa s tim se rodiš. Ne možeš ti sad kupiti haljinu i biti jako seksi”, samopouzdano je odgovorila pjevačica, prenosi IN magazin.

Za mirovinu ne želi ni čuti

Za mirovinu ne želi ni čuti. “Ma kakva mirovina, ja bih to ukinula. Ja bih zabranila tu mirovinu. Ja ne znam šta će ljudi u mirovini, ajde? Ma šta ćeš kući gledati ove crne ratove, ovaj jad i sve”, izjavila je.

Što se tiče vlastite životne situacije i obitelji rekla je kako je sretna i zadovoljna. “Prvo sam sretna da imam unuke. Mislim da je to jedno Božje davanje koje je nemjerljivo bilo kakvom drugom uspjehu ili lovi ili ne znam šta. Samo se trudim da im pokažem i dokažem da su mi prvo moja najveća radost i bogatstvo, ali također da je baka ta koja će ih podržati i nagraditi koliko god mogu i poduprijeti, ali da moraju biti odgojeni, vrijedni i zahvalni”, rekla je Neda. 

“Već i ovo što sam u životu postigla i doživjela je nešto s čime sam prezadovoljna i o čemu nisam ni u snu se nadala, ni očekivala, ni planirala, ni maštala, ali život mi je i Bog mi je dao tu sreću i zadovoljstvo i na kraju krajeva bogatstvo zvano obitelj i ta karijera koja nije mala, koja nije zanemariva. Tako da bih ja bila jako luda kad ne bi rekla ‘Alal ti vera, baba, dobra si riba'”, zaključila je Neda.