Incident na predstavi Tarika Filipovića u BiH, gradonačelnik ga ometao: ‘Kakve su to teme?’

Incident na predstavi Tarika Filipovića u BiH, gradonačelnik ga ometao: ‘Kakve su to teme?’

Tarik u predstavi utjelovljava ulogu doktora seksologije, profesora i playboya, a tijekom njegove interakcije s publikom gradonačelnik nije bio zainteresiran…

U Živinicama je u subotu poznati glumac i voditelj Tarik Filipović (51) nastupao sa svojom predstavom ‘Sex i glad’. Međutim, doživio je neugodnu situaciju zbog gradonačelnika Živinice, Begana Muhića, kako navodi Avaz.

U početku predstave Tarik ima interakciju sa publikom, i u postavljanju ‘škakljivih’ pitanja, prozvao je, ne znajući to, suprugu gradonačelnika Muhića.

Kako je predstava odmicala, gradonačelnik koji je sjedio u prvom redu se, kako tvrde izvori, sve vrijeme dopisivao i bučno koristio mobitel.

U jednom trenutku je Tarik skrenuo pažnju i poručio kako mu to ometa koncentraciju u izvođenju predstave, na što je Muhić reagirao navodno veoma burno.

– Kakve su ovo teme i pitanja – upitao je gradonačelnik glumca.

Navodno je Tarik čak rekao kako će on prekinuti izvođenje predstave i napustiti dvoranu, te da gradonačelnik može preuzeti pozornicu.

Prisutni na predstavi su počeli skandirati i dobacivati pa se predstava ipak nastavila. 

Inače, Tarik u predstavi glumi doktora seksologije, profesora i playboya. Glavni lik publiku želi nasmijati i educirati o najrazličitijim seksualnim temama koje su još uvijek u sferi tabua.