Vatrogasac žurio na prometnu nesreću pa naletio na policijski auto

Vatrogasac žurio na prometnu nesreću pa naletio na policijski auto

Prvo je mladić (24) izletio s ceste u kanal te završio na krovu, a potom je vozač vatrogasnog kamiona zakvačio policijsko vozilo.

Nesreća se dogodila uj nedjelju u 12,50 sati se u Slatini, a lakše je ozlijeđen 24-godišnji vozač osobnog automobila koji nije bio vezan.

On je u jednom trenutku izletio vozilom u kanal kraj ceste, a nakon izlijetanja je nastavio nekontrolirano kretanje po putnom kanalu dok nije prednjim dijelom vozila udario u betonski putni most.

“Od siline udarca je došlo do podizanja vozila u zrak i prevrtanja na krov na kolnik ceste. Za izvlačenje ozlijeđenog vozača iz vozila su angažirani djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Slatina.

Prilikom dolaska na intervenciju, upravljajući vatrogasnim vozilom s upaljenim plavim rotacijskim svjetlima, 49-godišnji djelatnik JVP-a Slatina je na mjestu nesreće desnim bočnim pokazivačem smjera naletio na lijevo bočno ogledalo službenog policijskog vozila.

Policijski automobil je bio zaustavljen na prometnoj traci radi obavljanja očevida prometne nesreće. Na oba vozila je nastala samo manja materijalna šteta”, rekli su u virovitičkoj policiji, piše Danica.hr.