Razvodi se jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj, tamošnji mediji pišu o nevjeri, a oglasila se i ona sama

Razvodi se jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj, tamošnji mediji pišu o nevjeri, a oglasila se i ona sama

Miranda Čondić-Kadmenović na Instagramu je potvrdila vijest o razvodu od supruga Otta Steinera te je napisala da je beskrajno tužna.

Njemačka glumica imotskih korijena Miranda Čondić-Kadmenović (48), poznatija kao Mimi Fiedler, razvodi se od producenta Otta Steinera (60) nakon četiri godine braka, prenosi Fenix magazin.

Prema pisanju njemačkih medija, razlog razvoda navodno je Ottova nevjera, no nijedno od njih to nije potvrdilo.

FOTO: INSTAGRAM

Mimi se povodom razvoda oglasila i na svojem profilu na Instagramu, gdje je prati više od 110 tisuća ljudi.

“Dragi moji, prije nego što završim na naslovnicama na koje ne mogu utjecati, željela bih sama ispričati svoju priču. Odvojila sam se od Otta i otišla 11. studenog. Iselila sam iz našeg doma”, napisala je te je dodala kako su kraju njihove ljubavi prethodili bolni mjeseci i neprospavane noći.

“Otto je bio moja ljubav i kormilar moje duše. Već neko vrijeme vidim da plovimo prema santi leda. A kad je postalo jasno da se smjer više ne može promijeniti, odlučila sam se za čamac za spašavanje”, nastavila je.

Istaknula je i kako je beskrajno tužna i da joj je srce dugo odbijalo prihvatiti ono što je njezin um već znao, ali i da se sada pomirila sa svime te da se ne kaje zbog ničega i sve bi ponovila. Napisala je i da ima veliku podršku bliskih ljudi.

“Sa sobom nosim mnoge dragocjene uspomene i sigurnost da mi je dopušteno ostati trijezan unatoč svemu”, zaključila je jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj., prenosi showbuzz.hr