Dva pokušaja teškog ubojstva u Međimurju. Djevojka (24) izbola dečka (30), u komi je

Dva pokušaja teškog ubojstva u Međimurju. Djevojka (24) izbola dečka (30), u komi je

IZ POLICIJSKE uprave međimurske su priopćili kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjom djevojkom koja je počinila kazneno djelo pokušaja teškog ubojstva na štetu 30-godišnjeg izvanbračnog partnera.

U petak oko 1 sat poslije ponoći u obiteljskoj kući u Paragu između njih dvoje su izbili svađa i međusobno naguravanje. 30-godišnjak je zatim rukama izudarao 24-godišnjakinju po glavi, nakon čega je ona uzela nož te mu zadala nekoliko ubodnih rana po tijelu. 

Određen joj istražni zatvor

I mladić i djevojka su u tom trenutku bili pod utjecajem alkohola. 30-godišnjak je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu evidentirane teške ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju.

Protiv djevojke je zbog počinjenja kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Jučer, u prijepodnevnim satima, na prijedlog nadležnog državnog odvjetnika osumnjičena 24-godišnjakinja dovedena je na Županijski sud u Varaždinu. Nakon saslušanja sutkinja istrage odredila joj je istražni zatvor do mjesec dana te je predana u varaždinski zatvor.

Još jedan pokušaj teškog ubojstva

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom osumnjičenim za pokušaj teškog ubojstva, objavila je PU međimurska.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se na to kako je osumnjičeni u subotu oko 23 sata u obiteljskoj kući u Orehovici, u Ulici grofa Feštetića, nakon kraće prepirke nožem zadao 29-godišnjaku nekoliko ubodnih rana po tijelu.

Mladić je lakše ozlijeđen

Liječničkim pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je kako je 29-godišnjak u događaju lakše ozlijeđen te je zadržan na promatranju.

Protiv osumnjičenog 58-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku PU međimurske., doznaje index.hr