Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: ‘Tko ti je kriv, sama si ga birala’

Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: ‘Tko ti je kriv, sama si ga birala’

Pjevačica Severina Vučković pojavila se na premijeri filma ‘Samo kad se smijem’, a nakon se uputila na rođendansku proslavu gdje je započela razgovor s ‘poznatom gospođom’ koja je bila vrlo neugodna.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Severina Vučković (51) pojavila se na jučerašnjoj premijeri filma ‘Samo kad se smijem’ redateljice Vanje Juranić, i to u društvu srpskog producenta Filipa Miletića. Glazbenica je zasjala u crvenom izdanju, a sada je na svom Instagram profilu podijelila dojmove s premijere, kao i detalje neugodnog razgovora sa ženom kojoj nije željela otkriti identitet. – Sinoć sam bila na premijeri filma ‘Samo kad se smijem’, koji me držao za srce i čupao ga… Ana Magaš je bila inspiracija. Žena koju je nasilni moćnik tukao i zlostavljao, a svi oko nje su okretali glavu od njezinih modrica. Ubila ga je nožem u kuhinji, dok se pokušavala obraniti od njegovog davljenja. Prvotno je osuđena na 12 godina. Dijete joj je oduzela muževa svojta – započela je pjevačica. Napisala je kako se nakon završetka premijere uputila na jednu rođendansku proslavu, gdje je započela razgovor s ‘poznatom gospođom’ koja je plakala jer joj je ‘uginuo aligator’. Kako kaže, ubrzo su se počele natjecati koju više što boli, a kada joj je Severina započela govoriti o bivšem suprugu, sugovornica ju je neugodno iznenadila.

– Pogledala me i kaže: ‘Čuj, ‘ko ti je kriv, sama si ga birala, pa nisi valjda glupa’. Pa glupo kažem: ‘Ahaa, to je ono, kriva sam što sam silovana, jer sam nosila minicu.’ ‘Ma daj, kaj ti je, pa i ja nosim minicu.’, odgovara mi ona. Onda me pitala: ‘Kaj ti je s djetetom?’, bez imalo empatije za sve što sam prije toga rekla. Promrmljam: ’14 dana kod mene, 14 kod…’ nisam završila, kad kaže ona: ‘Bar nas sve zabavljaš…’. Htjela sam odgovoriti: ‘Šteta što ti nas nikad nisi zabavila’, ali nisam – otkrila je Vučković pa dodala kako se tada samo nasmijala i otišla plesati., piše večernji