Badrić je jednom rekla da su “žene u 50-ima jednom nogom u grobu”. Sada ne misli tako

Badrić je jednom rekla da su “žene u 50-ima jednom nogom u grobu”. Sada ne misli tako

PJEVAČICA Nina Badrić (51) nedavno je održala koncert pred beogradskom publikom, a u intervjuu za srpski Kurir otkrila je kako se osjeća u 50-ima i čime bi se bavila da nije na estradi.

“Mogla bih svašta raditi. I da kopam krumpir i da budem poljoprivrednica, mogla bih biti sve. Ja sam osoba koja je dosta vrijedna i idu mi od ruke i obični kućni poslovi”, poručila je.

“Svi misle da mi živimo neki ekstra život, ali na početku i na kraju dana ja sam obična žena kao i svi. Meni glazba nije posao, već ozdravljenje”, dodala je.

Ranije izjavila da su “žene u 50-ima jednom nogom u grobu”

Nina je jednom prilikom izjavila da su “žene u 50-ima jednom nogom u grobu”, no kaže da sad ne misli tako. “Ne znam što bih rekla. Mladost-ludost”, rekla je pa nastavila:

“Mlad čovjek svašta blebne pa sam tako i ja blebnula masu gluposti za koje sam, kada sam ih kasnije pročitala, pomislila: ‘Što ti je bilo s glavom kada si takve stvari izjavljivala?'”

Kaže da su najdivnije žene koje poznaje upravo u 40-ima i 50-ima i da one donose mir. Za sebe je navela da više nije klinka koja se bori za svoju poziciju.

FOTO: INSTAGRAM

“Sada sam u godinama kada mogu sebi odabrati tempo života kakav želim i to je ono najljepše. Jednostavno, samo mi je cilj da živim miran život i to je sve”, zaključila je.

U koroni se žalila da je gladna, ljudi je pozvali da kopa krumpir

Zanimljivo je da je tijekom pandemije koronavirusa Nina Badrić poručila da “glazbenici ne mogu raditi” te da su “mnogi gladni”. Tada je istaknula da od njezinog posla ne živi samo ona nego još najmanje 15 obitelji te da mnogi glazbenici krpaju kraj s krajem.

“Evo za par dana vadimo krumpir, 30 hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu. Molim vas iz redakcije da javite dotičnoj ako hoće radit. Može povesti i Maju, Severinu, modnog mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kn.

Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 tisuća kuna, što se hvalila prije par mjeseci, jer bilo je kiše ovih dana i dosta je blatno”, poručila joj je jedna osoba na Facebook profilu ispod Indexovog teksta i prikupila skoro 2500 lajkova i mnoštvo komentara., prenosi index.hr