Zbog kandidata u showu, Maja Šuput se prisjetila svog prvog poljupca: ‘Bilo je to na moru’

Zbog kandidata u showu, Maja Šuput se prisjetila svog prvog poljupca: ‘Bilo je to na moru’

Nastup mladog Jovana Božina iz Kikinde Maju Šuput je vratio u mladost te je s gledateljima podijelila kako se zvao prvi dečko koji ju je poljubio te gdje su se upoznali.

U nedjelju navečer emitirana je sedma audicijska emisija showa ‘Supertalent’ u kojoj su brojni pokazali svoje talente. Među njima bio je i mladić koji je žiri očarao svojim glasom, a dolazak u show bio mu je velika želja. Radi se o Jovanu Božinu iz Kikinde koji je  oduševio žiri, a nakon njegovog predstavljanja, članicu žirija Maju Šuput stigla su sjećanja. Naime, nakon što je mladić krenuo objašnjavati gdje se Kikinda nalazi, Maja je kratko poučila da zna gdje je.

– Moram vam nešto ispričati – rekla je Maja nakon toga, pa dodala: 

– Prvi dečko koji me ikad poljubio, doduše u obraz i bilo je na moru, ali to je tad bila velika stvar, bio je Bojan iz Kikinde – otkrila je Maja.

– Možda mu je to tata – našalio se Fabijan.

Nakon Jovanovog nastupa, Maja se prisjetila da je njezinu sestričnu poljubio Milan iz Kikinde, Bojanov brat. Nakon toga je otkrila i da joj se Bojan potpisao u spomenar te da još pamti pozivni broj ovog mjesta. 

Inače,  Jovan je prošao dalje u natjecanje. Jovan je tek prije četiri godine shvatio da je glazba njegov životni put, iako ga prati još od malih nogu. Želi pisati pjesme, stvarati muziku i biti uspješan u tom svijetu. Na velikoj pozornici Supertalenta izveo je pjesmu ‘Možda je to ljubav’ od Željka Joksimovića, a za izvedbu je dobio tri prolazna glasa i jedan poticajni ‘NE’ od Fabijana. 

– Meni se tvoj glas iznimno sviđa, ali ti manji dio svog vokala koji je rasan i velik koristiš – objasnila je Martina.

Gledatelje ovog showa čeka još jedna audicijska emisija, a u onoj jučerašnjoj, osim Jovana, predstavili su se i Chriztel Renae Aceveda, akrobatski duo Tijana Divac i Marko Haos, glazbeni duo De Liri, Kim Sofia Krajačić, Sebastian Šimetić, Patricija Pejić, Dario Perković, Desimir Stojković, Nebojša Ivanović – Neš i Aman Maheswari., prenosi večernji