Ivana Knoll šokirana načinom na koji je tretiraju u Dubaiju: “Žena na plaži mi je rekla da se trebam maknuti jer me gledaju njezina djeca”

Ivana Knoll šokirana načinom na koji je tretiraju u Dubaiju: “Žena na plaži mi je rekla da se trebam maknuti jer me gledaju njezina djeca”

Ivana Knoll otkrila je da njezin boravak u Dubaiju ne protječe baš onako kako se nadala.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll trenutno uživa u Dubaiju.

S odmora se javila na društvenim mrežama, gdje je otkrila da njezin boravak tamo ne protječe baš onako kako se nadala.

“Hej ljudi, znate da sam prvi put u Dubaiju. Moram reći da sam totalno šokirana da je Katar više otvoren nego Dubai. Ovdje svaki dan imam neke probleme. Odem u restoran prikladno odjevena, a oni kažu da nije prikladno. Vidim ljude koji su manje odjeveni od mene i oni ulaze bez problema”, ispričala je Ivana u pričama na svojem profilu na Instagramu. Zatim je prepričala i jedan incident s plaže.

“Danas sam snimala na plaži, imala sam bikini, ove dugačke rukave i suknju. Neka žena je došla do mene i počela paničariti kako se trebam maknuti jer me gledaju njezina djeca. Što se ovdje događa? Je li ovako u Dubaiju ili samo ja imam probleme? Ne kužim”, zapitala se Ivana, a kako je pritom bila odjevena, pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Knoll je stekla slavu bodreći našu nogometnu reprezentaciju na Svjetskim prvenstvima u oskudnim navijačkim outfitima. Njezine fotografije tada su obilazile svijet, što joj je donijelo popularnost i na Instagramu, gdje broji više od 3,2 milijuna pratitelja.

FOTO: INSTAGRAM