Stipo Mlinarić obratio se HDZ-ovcima: Do kada ćete trpjeti ovog neljudskog vođu?

Stipo Mlinarić obratio se HDZ-ovcima: Do kada ćete trpjeti ovog neljudskog vođu?

Saborski zastupnik Domovinskog pokrea Stipo Mlinarić putem svog Facebook profila obratio se HDZ-ovcima otvorenim pismom.

Objavu prenosimo u cijelosti;

“HDZ-ovci,

do kada ćete trpjeti ovog neljudskog vođu? Onaj koji svojom bezobzirnošću i korupcijom razara vašu stranku, dok vi slijepo stojite sa strane. Ali to što vam ovaj demagog uz vašu podršku prodaje Hrvatsku kao roblje, uništava našu budućnost, i krvlju i znojem izgrađene temelje Domovine, to je izdaja koja će obilježiti ne samo ovu generaciju, već i sve one koje dolaze nakon nas. To je izdaja onih koji su dali svoje živote za našu slobodu.

Kad je prevario narod i ukrao referendumsku volju koju su građani mukotrpno izborili, vi ste šutjeli. Zašto? Jer vas nije diralo?

Kada je nametnuo Istanbulsku konvenciju, koja će sutra trovati i uništavati našu djecu, vi ste opet šutjeli. Zašto? Jer niste željeli izgubiti svoje položaje?

Kada je za koalicijskog partnera uzeo Pupovca i manjince, koji nemaju legitimitet izabran po zakonima koji nisu pravedni, opet ste šutjeli. Zašto? Jer niste htjeli narušiti svoje privilegije?

Dok otvara vrata migrantima, a brojke registriranih migranata u Hrvatskoj se broje u desecima tisuća samo ove godine, vi šutite. Zašto? Jer je vama dobro?

Kada je počeo progoniti heroje iz HOS-a i širiti laži o nevinim Srbima u Domovinskom ratu, opet ste šutjeli. Zašto? Jer vas to ne dira?

Dok se u dogovoru s Pupovcem opstruira pravda za hrvatske žrtve u Domovinskom ratu, vi ste se potpuno oglušili na to, jer to omogućava da zadržite svoje privilegije.

Kad je 400.000 naših mladih ljudi iselilo zbog korupcije, nepotizma, i prevara, opet ste šutjeli, jer ste im oteli poslove, natječaje i pravdu…

Dok ova vlast dodjeljuje mirovine srpskim civilnim žrtvama rata – već preko 2000 njih, vi šutite jer se bojite reći i najmanje riječi.

HDZ je stranka koja je stvorena kako bi izgradila Hrvatsku, ali sada, s vašom podrškom, ta ista stranka uništava sve što smo stvarali – vojsku, narod, dijasporu…To radite jer vas to ne dira, jer ste postali slijepi za patnje i štetu koju nanosite.

Borili ste se protiv komunizma, ali sada radite isto što su komunisti činili: oni unutar vaše stranke mogu sve, dok ostali ne mogu ništa. Neću vas pozivati da se ogledate u ogledalu jer, čini se, nemate dovoljno savjesti. Neću ni reći da trebate osjećati sram, jer ste izgubili svaku trunku dostojanstva.

Vašom pohlepom, kukavičlukom i neosjetljivošću, ubili ste Hrvatsku. Sve ono što smo stvarali prije 30 godina je na rubu propasti.

No, znajte da će doći vrijeme kada će doći po vas. Doći će po vašu djecu, vaša sela, gradove i obitelji. Ali tada će biti prekasno.”, napisao je Mlinrić