Radić: Pravi, Tuđmanov HDZ, uvijek bi bio partner u vlasti DP-a, ali ovaj briselski i lažni ne može!

Radić: Pravi, Tuđmanov HDZ, uvijek bi bio partner u vlasti DP-a, ali ovaj briselski i lažni ne može!

Domovinski pokret se oglasio na fb-u:

RADIĆ: DP NE NAMJERAVA BITI TEK JEDNA OD BOJA NA POLITIČKOM SEMAFORU BRISELSKE EUROPE – STALNO RASTEMO I JAČAMO, A NAŠE SU BOJE ONE S GRBA NA CRKVI SV. MARKA!

Zamjenik predsjednika DP-a Mario Radić: ”Sedam godina Plenkovićevog mandata je sedam mršavih godina, koje su Hrvatsku gurnule bliže ponoru nego što smo ikada bili. Sa svakom novom godinom mandata, Plenković je sve više otkrivao svoje pravo, slugansko i karijerno, lice i Hrvatsku gurao još bliže propasti. Ali, kao što kaže stara nacionalna budnica – Još Hrvatska ni propala, dok mi živimo!”.

”Na zadnjem stranačkom Saboru HDZ je izglasao deklaraciju o budućem koaliranju isključivo s nacionalnim manjinama i liberalima. DP nije manjinska stranka, niti smo liberali – već ponosna nacional-konzervativna i suverenistička domoljubna stranka koja ne namjerava biti tek jedna od boja na političkom semaforu briselske Europe. Mi nismo ni zeleni, ni plavi, ni žuti, ni crveni – naše su boje one s grba na crkvi sv. Marka!”.

”Najveći je problem HDZ-a što je pod Plenkovićevim vodstvom postao lažni fejs profil. Predstavljaju se kao demokršćani, a vode lijevo-liberalne i anacionalne politike. Pravi, Tuđmanov HDZ, uvijek bi bio partner u vlasti DP-a, ali ovaj briselski i lažni ne može! Pod vlašću Plenkovićeva HDZ-a izlaze Pupovčeve Novosti koje se financiraju iz državnoga proračuna, a napadaju Tuđmana, Hrvatsku, Vukovar i sve naše svetinje”.

”DP je toliko ojačao da čak i anketne kuće to više ne mogu ignorirati jer bi time dovele u pitanje vlastiti profesionalizam. Tako je HRejting pokazao da je DP stranka s najvećim rastom političkoga rejtinga u zadnjih godinu dana. Naše interne ankete, ne samo da potvrđuju kontinuirani rast, već pokazuju da će DP na sljedećim parlamentarnim izborima osvojiti dvoznamenkasti postotak glasova, ali i da ćemo u Saboru imati dvoznamenkasti broj zastupnika”.

”Glas za Plenkovića glas je za Pupovca i zelene anacionalne politike, a glas za Domovinski pokret glas je za Hrvatsku bez Pupovca na vlasti i bez provođenja globalističkih eksperimenata u našoj zemlji!”, piše DP.