Nepodnošljivi mirisi u tramvaju velik su problem, no još je veći dok se netko ne odluči pomokriti pored vas

Nepodnošljivi mirisi u tramvaju velik su problem, no još je veći dok se netko ne odluči pomokriti pored vas

Prijetnje nožem, mokrenje, nepodnošljiv smrad i vulgarno ponašanje, samo su neke od radnji koje se događaju u Zagrebačkom javnom prijevozu

Svima su opće poznati problemi javnog prijevoza. Često kasne ili se ne pojave, no što se zapravo događa u unutrašnjem prostoru s nekolicinom različitih i prije svega nepoznatih ljudi, donosi Zagreb.info.

Postoje incidenti koji su potresli Zagrepčane, poput ubojstva s kuhinjskim nožem prije dvije godine, gdje je palestinski imigrant usmrtio čovjeka u tramvaju, a jedna mlađa prolaznica ispričala je još jednu sličnu priču.

“Ja sam se prije još par godina vraćala iz srednje škole i cijeli tramvaj se zaustavio je jer neki čovjek nožem prijetio vozaču ispred vozila. To je bilo ludo”, komentirala je.

Osim toga, građani oduvijek komentiraju da im u tramvajima smeta grozan miris.

“Ne znam koliko je to luda stvar, ali tijekom ljetnih mjeseci meni je osobno nenormalno kako je nepodnošljiv miris, odnosno smrad u tramvaju, kako se ljudi ne peru. To su mi neugodne situacije iz tramvaja”, rekla je jedna gospođa.

Osim nepodnošljivih mirisa, postoje i situacije koje uistinu stvaraju nelagodu.

“Bio sam osmi razred osnovne škole i prišla mi je jedna žena, rekao bih da je bila u najmanju ruku maturantica. Skinula je majicu i primila me za ruku, htjela je da dotaknem njene atribute”, opisao je mladić.

“Ja sam bio u šoku, bio sam doslovce klinac. Čupao sam njenu ruku iz moje ruke i na kraju nije bilo ništa od toga”, rekao je.

Ružno iskustvo imala je i jedna mlađa Zagrepčanka.

“Neki prosjak se pomokrio pored mene i krenuo pjevati neku pjesmu s mojim imenom”, ispričala je.