Jasmini nije jasan Miroslav: ‘Skriva se s drugom djevojkom, a jedino njoj ujutro peče jaja…’

Jasmini nije jasan Miroslav: ‘Skriva se s drugom djevojkom, a jedino njoj ujutro peče jaja…’

Kandidatkinju je razljutilo što na svom imanju farmer nikada nije pripremio doručak djevojkama, ali jedna je bila ‘vrijedna toga’

Jasmina je nezadovoljna situacijom na Miroslavovom imanju u showu ‘Ljubav je na selu’ otkad je stigla Gabrijela, a ovog puta je glavna tema bila doručak koji je farmer pripremao.

– Naš Miroslav promijenio se kao kameleon. Ovih dana ništa, a sada ga možemo vidjeti za štednjakom kako maloj Gabrijeli peče jaja – komentirala je. , prenose 24sata

24sata

– Jasmina je opsjednuta Miroslavovim jajima i samo na njegova jaja misli. Njegova jaja su njoj cjelodnevna tema i jedina tema o kojoj ona zapravo priča s njim – ispričala je Gabrijela. 

– On njoj čak kuha i cappuccino i kavu. Peče joj kajganu, odnosno priprema doručak što je velika novina jer nama prvim trima djevojakama nije ni kavu ni čaj skuhao, ništa – primijetila je Jasmina. 

– Stalno je tetoši, mazi, ali budući da je razlika 20 godina, meni je taj odnos njihov kao odnos tate i kćeri – rekla je Jasmina.

24sata

Gabrijela je pripremila desert, a Jasmina je pronašla nju i Miroslava kako uživaju u njemu u dvorištu.

– Ne vidim treću čašu – rekla je.

‘Budeš iz moje, jel može?’, pitao je Miroslav. ‘Ne, ne. Nije higijenski’, odgovorila je Jasmina. 

Komentirala je kako su Gabrijela i Miroslav često nasamo. ‘Znaju se i skrivati’, istaknula je Jasmina.

Miroslav je odveo djevojke na izlet, a ondje je primijetio da se Jasmina čak smješka. 

-Uživam, ali imam nešto što me muči. Ti si mi dosta tajnovit i imam dojam da si ti već odabrao koja djevojka će s tobom na romantično putovanje – rekla je Jasmina. 

24sata
FOTO: RTL