Grčki mediji: Uhićen navijač AEK-a koji se povezuje s ubojstvom Michalisa Katsourisa

Grčki mediji: Uhićen navijač AEK-a koji se povezuje s ubojstvom Michalisa Katsourisa

Grčki mediji su objavili da je uhićen grčki navijač AEK-a te da se ispituje njegova umiješanost u ubojstvo Michalisa Katsourisa (29) u kolovozu.

Grčki portal Zougla.gr objavio je da dužnosnik iz Ministarstvu javnog reda potvrdio da je uhićen navijač AEK-a i da ga se ispituje zbog umiješanosti u ubojstvo Michalisa Katsourisa (29) u kolovozu.

Također je objavljeno da je identificiran DNK vlasnika noža koji je pronađen na mjestu ubojstva Katsourisa, a radi se o DNK-u osobe koja je policiji poznata i iz ranijih slučajeva te ima dovoljno dokaza da mu se odredi istražni zatvor.

Inicijali navijača su A. D. i ranije je optužen i za navijačke incidente u gradu Volosu. Navodno se na snimkama vidi da trči pored Katsourisa, a izvori iz policije su otkrili da je bio naoružan nožem koji je pronađen s tragovima krvi za koje se kasnije pokazalo da pripadaju ubijenom navijaču. Nož također sadrži i jedan neidentificirani DNK uzorak te se istražuje radi li se o tragovima uhićenog navijača.

Podsjetimo, Katsouris je 7. kolovoza ubijen u neredima uoči kvalifikacijske utakmice za Ligu prvaka između Dinama i AEK-a, nakon čega su u Grčkoj uhićena 102 navijača Dinama koji u zatvorima čekaju završetak istrage., prenosi dnevnik.hr