Severina reagirala na izjave Vedrane Rudan: ‘Ne znam čime sam to zaslužila’

Severina reagirala na izjave Vedrane Rudan: ‘Ne znam čime sam to zaslužila’

Spisateljica Vedrana Rudan dotaknula se kontroverznog slučaja koji već danima puni naslovnice. Radi se o intervjuu pod naslovom “Brižni otac Milan i njegova mreža,” u kojem je Severina Vučković detaljno opisala neobičnu i ponekad nevjerojatnu borbu za skrbništvo nad devetogodišnjim sinom, koju vodi zajedno s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Rudan je započela razgovor riječima: “Severina je najmoćnija žena u povijesti Hrvatske, zemlji koja postoji od 1991., ako se ne varam. Ona je najmoćnija žena, definitivno, najpoznatija, ona se ukazuje, ona se ne pokazuje. Ona je ona. Ona je Severina, nema prezime”.

Na kontroverzne izjave Vedrane Rudan, uključujući tvrdnju da “Severinu siluje hrvatska država”, pjevačica sama je reagirala.

“Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvijek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvijek sam je voljela, jer joj nitko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito… da boli. Boli njena sloboda”, napisala je u objavi na Instagramu Severina. 

“Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smijem se. Samo moja mater bi bila ‘gora’ od nje. Mater držin ‘na lancu’ već devet godina. Umjesto moje matere, naših matera, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane”, napisala je ganuta pjevačica i objavila video u kojemu Rudan priča o njoj.

Brojni komentari podrške

Nakon Severinine reakcije na izjave Vedrane Rudan, počeli su se nizati različiti komentari ispod njene objave.

“Samo gruvaj! Ne daj na se”, “Sve istina”, “100% podrška!, “Svaka čast Vedrana, ne daj se”, “Najjača je, volim ovu ženu”, salve su odobravanja Severininih pratitelja koji joj uvijek daju podršku. 

Podsjetimo, u utorak je na Općinskom sudu održano ročište na kojem se pojavila Severina, zbog optužbe za nametljivo ponašanje, odnosno uhođenje. Optužila je bivšu ravnateljicu Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordanu Buljan Flander, i ravnateljicu osnovne škole koju pohađa njezin sin Ljiljanu Klinger, piše Dnevno.hr.