Amra o poljupcu Jožefa i Marije: ‘Meni je to bilo grozno, za ženu njenih godina baš neprikladno’

Amra o poljupcu Jožefa i Marije: ‘Meni je to bilo grozno, za ženu njenih godina baš neprikladno’

Amra Ahmetović jedna je od kandidatkinja u showu ‘Ljubav je na selu’, a na imanju je kod slovenskog farmera Jožefa Mastnaka.

– Sve smo mi došle skupa zbog Jožefa i bilo bi lijepo da se raspodijele zajednički trenuci s njime. Mariji je toliko bilo krivo što se družim s Jožefom i ljubomorno je reagirala dok sam bila s njime na traktoru, a može mi biti mama –  komentirala je za RTL.

– Ne kažem da Marija nije dobra žena, ali možda je takve naravi u ljubavi. Da je našla ljubav s njim, prepustila bih joj ga. No od početka je naklonjeniji meni – priznala je Amra, a osvrnula se i na poljubac koji se dogodio između Marije i farmera. ispričala je Amra. 

– Meni je Marijin poljubac s Jožefom bio grozan. Nije mi to bilo lijepo i neprikladno je za ženu u tim godinama – poručila je kandidatkinja.

Kaže i kako Marija pokušava pogurati Azru k Jožefu dok nju želi gurnuti u stranu.

– Mislim da ima dva lica, jedno za ispred kamera, jedno iza kamera. Marija ju je povukla k sebi i kombinira sve. No osobno nemam problema ni s jednom od njih – ispričala je Amra o Azri.

Usporedila je i Radoslava kod kojeg je bila i Jožefa kod kojeg je sada.

– Jožef je topla, pristojna osoba. Samo dobro mogu reći o njemu i brine o svima nama. Radoslav ne može brinuti o toliko žena. Njemu je maksimum jedna žena i možda dvoje djece. Ima buran karakter, dobar je čovjek i dobra duša – zaključila je Amra.