Gabrijela iz ‘Ljubav je na selu’ ovom je objavom otkrila da je u vezi i koga to ljubi

Gabrijela iz ‘Ljubav je na selu’ ovom je objavom otkrila da je u vezi i koga to ljubi

Želim ti 12 mjeseci spokoja, 53 tjedana radosti, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati zabave, 525 600 minuta ludiranja i 31 536 000 sekundi ljubavi, napisala je na Facebooku i tako čestitala rođendan jednom farmeru iz show

Gabrijela Juraja bila je jedna od natjecateljica u showu “Ljubav je na selu” prošle godine. Ova 20-godišnjakinja iz Zaboka je u showu pismo poslala Ivanu te ju je on pozvao na svoju farmu u Istru. Tijekom showa među njima se nisu razvile ljubavne emocije, ali je zahvaljujući showu Gabrijela ipak pronašla ljubav i to s farmerom Miroslavom Dekalićem iz Ravneša pokraj Bjelovara.

Na Facebooku je Gabrijela sada objavila fotografiju s Miroslavom te mu je čestitala rođendan i dala do znanja da su u vezi.
– Želim ti 12 mjeseci spokoja, 53 tjedana radosti, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati zabave, 525 600 minuta ludiranja i 31 536 000 sekundi ljubavi! – napisala je uz puno emotikona srca. Miroslav joj je odgovorio:  Hvala ljubavi od srca. Nedavno je otkrila i kako je započela dopisivanje s Miroslavom i ispričala je kako je izgledao njihov prvi susret. 

– Vidjeli smo se sasvim slučajno kad smo išli na snimanje ‘Ljubav je na selu’. Ja kad sam njega vidjela, odmah mi se svidio bez da smo riječi prozborili. Pogledi su nam se sreli i cijeli dan nisam imala mira i javila sam mu se. Počeli smo pričati i čuli smo se i kad sam otišla na Ivanovu farmu. Doznao je sve što se dogodilo kod Ivana. Uvijek smo jedno drugome bili potpora. Nije me osudio zbog ovog kod Ivana. Rekao je: ‘Što je bilo, bilo je’. Jedina je osoba koja me nije osudila. S druge strane, nisam ja Ivanu ništa ni kriva. Nismo cura i dečko, nismo vjenčani da bih mu trebala biti vjerna. To ako sam ja kod njega na farmi, ne znači ne znam što. Nije ni on meni posvetio pet minuta pažnje i mogu raditi što želim i ne moram nikome odgovarati za to – ispričala je Gabrijela za RTL

U showu je otkrila kako je kroz život prošla tešku situaciju kad je majka napustila nju, dvije sestre i brata. – Majka nas je ostavila i svima sam zbog toga bila čudna, kao da ne zaslužujem živjeti – ispričala je tada kroz suze i dodala u čemu pronalazi snagu. -Pronašla sam snagu u crtanju i pisanju. Kad crtam pokušavam na papir prenijeti nešto lijepo poput lavova jer se i sama kroz život borim kao lavica – rekla je Gabrijela.

FOTO: FACEBOOK