Jedna od najljepših žena svijeta pokazala top tijelo na razuzdanoj zabavi, evo kako je proslavila svoje zadnje dane slobode!

Jedna od najljepših žena svijeta pokazala top tijelo na razuzdanoj zabavi, evo kako je proslavila svoje zadnje dane slobode!

Olivia Culpo proslavila je djevojačku večer u Meksiku i to u društvu desetak prijateljica koje je povela na luksuzno krstarenje.

Bivša Miss Universe Svijeta i manekenka Olivia Culpo proslavila je svoju djevojačku zabavu povodom koje je povela prijateljice na luksuzno krstarenje oko Los Cabosa u Meksiku, a dio atmosfere podijelila je sa svojih 5,3 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu.

31-godišnja buduća mladenka pokazala je pritom obline i isklesanu liniju u malenom bijelom bikiniju u kojem odlučila proslaviti posljednje dane slobode, prije nego što se vjenča s 27-godišnjim zaručnikom Christianom McCaffreyjem.

Osim u bijelom bikiniju, cijeli vikend, koliko je djevojačka zabava potrajala, bio joj je obilježen bijelim outfitima, raskošnim dekoracijama, a djevojke su zabavljale i lutkama na napuhavanje s Christianovim likom., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

Olivia i Christian počeli su izlaziti 2019. godine nakon što ih je upoznao zajednički prijatelj, a on je kleknuo i zaprosio je na romantičnom putovanju u Amangiri, u ekskluzivnom odmaralištu u pustinji Utaha. Olivia nije otkrila točan datum svadbe, no bivša Miss Rhode Islanda otkrila je na TikToku gdje će se svadba održati i da su se odlučili za njezinu domovinu.

Olivia je prije bila u vezi s Nickom Jonasom i inspirirala je njegov hit Jealous iz 2014. godine, a bila je povezivana s olimpijcem Ryanom Lochteom, NFL zvijezdom Timom Tebowom, igračem New England Patriota Dannyjem Amendolom i modelom Zeddom. Christiana su u prošlosti pak povezivali s ambasadoricom brenda Gucci Brooke Pettet i atletskom zvijezdom Marybeth Sant-Price.

FOTO: INSTAGRAM