Dinamov izvršni odbor raspravljao o sudbini trenera Sergeja Jakirovića

Dinamov izvršni odbor raspravljao o sudbini trenera Sergeja Jakirovića

Na sjednici Izvršnog odbora Dinama raspravljalo se, između ostalog, o sudbini Sergeja Jakirovića.

Prvi dan novog tjedna, u ponedjeljak 6. studenog, održana je sjednica Dinamovog izvršnog odbora na kojoj se raspravljalo o prijedlogu novog Statuta kluba, rezultatima prve momčadi i o Nogometnoj školi.

Klub je zaključke sa sjednice objavio na svojim stranicama:

1. Izvršni odbor raspravljao je o prijedlogu novog Statuta kojeg je izradila radna grupa, a o kojem su članovi IO davali svoja mišljenja i sugestije. Odlučeno je da će članovi IO u sljedećih nekoliko tjedana usuglasiti konačni tekst Statuta koji će biti upućen na prihvaćanje Skupštini. Jednoglasno je odlučeno da će konačni tekst Statuta biti pripremljen u skladu sa smjernicama radne skupine u smjeru modernijeg Statuta otvorenog prema participaciji članstva u tijelima kluba.

2. Jednoglasno je dana potpora treneru i stožeru prve momčadi kao i Upravi kluba po pitanju ciljeva sportskih rezultata koji i dalje ostaju isti: osvajanje domaćeg prvenstva, osvajanje Kupa i prolazak skupine europskih natjecanja.

3. Izvršni odbor raspravljao je i o radu Nogometne škole koja u zadnje vrijeme bilježi dobre rezultate i IO također izražava zadovoljstvo radom iste radi značaja iste za naš klub., piše gol.hr