Torcida zvižducima ispratila neuvjerljiv Hajduk: Pokazali nezadovoljstvo s pruženom igrom

Torcida zvižducima ispratila neuvjerljiv Hajduk: Pokazali nezadovoljstvo s pruženom igrom

Torcida je u velikom broju došla podržati svoju momčad, ali igrom nisu ostali impresionirani.

Hajduk je teškom mukom pobijedio Rudeš, posljednje plasiranu momčad HNL-a. Pogodak za pobjedu zabio je Trajkovski na samom otvaranju drugo poluvremena nakon ubačaja Dajakua.

Osim pogotka teško je izdvojiti koje je još prilike Hajduk u utakmici stvorio. O igri splitske momčadi dovoljno govori i statistika koja je pokazala da je Rudeš utakmicu završio jednakim brojem udaraca na gol kao i Hajduk.

Svoje negodovanje igrom Hajduka Torcida je prvo iskazala u 85. minuti kada je Pasariček stvorio opasnost pred Lučićevim golom. Daleko od toga da je do tada Hajduk briljirao, ali utakmica je bila pod kontrolom Splićana, iako nije bilo značajnijih prilika.

Torcidi je “prekipjelo“ u sudačkoj nadoknadi kada je Rudeš prvo tražio kazneni udarac zbog kontakta Sigura i Pavlovića. Samo nekoliko minuta kasnije isti igrač Rudeša je promašio najbolju priliku na utakmici. Simović je prebacio loptu preko Lučića koja je potom došla do Pavlovića, no stoper gostiju glavom je pucao pored gola.

Nije to bila predstava kojoj se nadala najstarija navijačka skupina u Europi pa su tako momčad ispratili zvižducima, očito nezadovoljni prikazanom igrom. 

Kada se na to nadoda da je Torcida slavila 73. rođendan i utakmicu uljepšala svojom koreografijom jasno je zašto su od momčadi očekivali više.

Hajduku sada slijedi utakmica s Osijekom na Opus areni, kada im se u sastav vraćaju Livaja i Krovinović., piše gol.hr