Ivana Paradžiković uživa u Dubaiju, objavila fotku: ‘Stav kad odjeneš odjeću u vrijednosti 50.000 eura’

Ivana Paradžiković uživa u Dubaiju, objavila fotku: ‘Stav kad odjeneš odjeću u vrijednosti 50.000 eura’

Ivana je trenutačno u Dubaiju, gdje se odmara, ali i proživljava nova iskustva – visi na sajli 220 metra iznad zemlje. No, nakon adrenalinske injekcije iskustva koje je doživjela na ‘Sky View Observatory’, došlo je vrijeme za lakše izazove. Tako je ušla u dućan brenda Louis Vuitton gdje je isprobala nekoliko komada odjeće.

Bivša urednica i voditeljica emisije “Provjereno” Ivana Paradžiković sve češće s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz privatnog života na društvenim mrežama, a ovaj put je pokazala kako se provela u dućanu brenda Louis Vuitton. Ivana je trenutačno u Dubaiju, gdje se odmara, ali i proživljava nova iskustva – visi na sajli 220 metra iznad zemlje. No, nakon adrenalinske injekcije iskustva koje je doživjela na ‘Sky View Observatory’, došlo je vrijeme za lakše izazove. Tako je ušla u dućan brenda Louis Vuitton gdje je isprobala nekoliko komada odjeće. 

– Stav kad odjeneš odjeću u vrijednosti 50.000 eura. Nisam sigurna da se ovako nosi Louis Vuitton, ali prodavačici sam se jako svidjela – napisala je Ivana uz sliku na kojoj je odjevena u kratki top i hlače, dok na nogama ima štikle, a na ramenu torbu brenda legendarne modne kuće. , prenosi večernji

Foto: instagram

– Zaključala je garderobu, donijela nam kavu i uživala gledajući me kako isprobavam odjeću koju si ni u ludilu ne mogu priuštiti. Pitala sam je jel’ ona toga svjesna. Zna li da se samo zabavljam, da ništa neću kupiti! Odgovorila mi je da uživa pružiti osjećaj luksuza svakome, ne samo onima koji si to mogu priuštiti! Zapravo, ona je time kupila mene – dodala je Paradžiković koja je kasnije otkrila da ipak iz dućana nije izašla praznih ruku, već si je priuštila set testera parfema.