Naš saborski zastupnik i lijepa glumica zaljubljeni su poput tinejdžera, njihovi osmijesi na zadnjoj fotki dokaz su tome!

Naš saborski zastupnik i lijepa glumica zaljubljeni su poput tinejdžera, njihovi osmijesi na zadnjoj fotki dokaz su tome!

Marin Miletić i Kristina Krepela neodoljivim zajedničkim fotografijama redovito uveseljavaju svoje pratitelje, a njihova ljubav dokaz je da se čovjek može zaljubiti kao tinejdžer i u svojim pedesetima.

Naša glumica Kristina Krepela i njezin partner Marin Miletić na društvenim mrežama ne prestaju dijeliti svoje zajedničke fotografije, a čim ih vidite, odmah vam je jasno da su zaljubljeni poput tinejdžera.

Marin i Kristina ovog su puta otišli na izlet i vožnju žičarom, a dvojac je pozirao i za društvene mreže.

Na pozadini plavoj od neba Marin je čvrsto prigrlio svoju Kristinu i gledao u kameru, a ona je s osmijehom od uha do uha gledala u daljinu.

”U oblacima s mojom ljubavi”, napisala je Kristina na fotografiji.

On je pak uz sličnu fotografiju samo kratko napisao: ”Moja!”. 

Njihove fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, glasine o Marinovoj i Kristininoj romansi počele su kružiti sredinom prošle godine nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom, a vezu su ispočetka skrivali od javnosti.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav., doznaje showbuzz.hr