Mladić (18) u 4 ujutro sletio s ceste, ozlijeđene četiri djevojke, tri maloljetne!

Mladić (18) u 4 ujutro sletio s ceste, ozlijeđene četiri djevojke, tri maloljetne!

Jedva punoljetan mladić (18) skrivio je u 4 ujutro tešku prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene četiri djevojke, od toga tri maloljetne.

Kako u četvrtak javlja policija, nesreća se dogodila rano ujutro na blagdan Svih svetih u Jakovlju, mjestu između Zaprešića i Stubičkih Toplica.

“Vozač (18) upravljao je audijem zagrebačkih oznaka, a kretao se Jakovljanskom ulicom u Jakovlju u smjeru juga. Dolaskom u blizinu kućnog broja 5, nije brzinu vozila prilagodio osobinama i stanju ceste te je izgubio nadzor nad vozilom uslijed čega je sletio s kolnika.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene 20-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici sveti Duh i maloljetna putnica kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Dvije maloljetne putnice lakše su ozlijeđene i liječnička pomoć također im je pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb.
 
Policija je nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja 18-godišnjaka predala pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu”, rekli su danas iz zagrebačke Policijske uprave.m, doznaje danica