Baku Elle Dvornik iznenadila fotografija unuke, ni ovaj se put nije suzdržala od komentara!

Baku Elle Dvornik iznenadila fotografija unuke, ni ovaj se put nije suzdržala od komentara!

Žarka Kuljiš nedavno je javno stala u obranu svoje unuke Elle Dvornik, a sada joj je posvetila i objavu na Facebooku.

Baka Elle Dvornik i majka Danijele Dvornik, Žarka Kuljiš, nedavno je privukla veliku pažnju javnosti komentarima o uskoro bivšem suprugu njezine unuke Charlesu Pearceu.

Sada je svojoj unuci Elli posvetila objavu na Facebooku, koja je oduševila njezine pratitelje.

“Odem popodne u Jokera…kad ono sretnem Ellu…”, napisala je uz fotografiju Ellinog jumbo plakata na splitskom shopping centru, koji ju je očito iznenadio., piše showbuzz.hr

Podsjetimo, baka Žarka oplela je po Charlesu u komentarima na Facebooku ispod naših članaka o kući u Balama zbog koje on tuži Ellu.

“Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu. Živi u Hrvatskoj deset godina, a ne zna nijednu riječ”, jedan je od komentara bake Žarke.

“Da… Nije blesav koliko zapravo izgleda. Peglao je njezine kartice… Kupovao brendiranu garderobu… Naručivao hranu iz restorana… Razbacivao se njezinim novcem… Nije zaradio otkad je u Hrvatskoj ni za papar. Dakle, udao se dobro. Ona digla kredit, kupila kuću, a on bi sada pola… Džentlmen i poduzetnik… A što se ne vrati u London? E, ne može. Ovdje misli živjeti i dalje na njezinoj grbači. I lažno se predstavljati”, napisala je Ellina baka ispod drugog članka.

Njezin potez potaknuo je i druge članove Elline obitelji da javno iznesu svoje mišljenje o Charlesu.

“Drago nam je što joj je napokon došlo iz dupeta u glavu. Znali smo otpočetka tko je Charles. Ellu jako volimo i cijenimo”, kazali su iz kruga Elline obitelji za 24 sata.