Mato pozvao zgodne djevojke Anu i Ivanu na druženje pa doživio šok

Mato pozvao zgodne djevojke Anu i Ivanu na druženje pa doživio šok

Ana i Ivana optužene su da su na druženju s Matom u njegovu stanu iz novčanika ukrale 3200 kuna te odnijele Matino odličje Reda Danice Hrvatske s likom Blaža Lorkovića.

Prema optužnici, sve se dogodilo 5. siječnja oko 17 sati u Zagrebu, a atraktivne djevojke optužene su za kazneno djelo krađe. Tužitelji za njih traže po pet mjeseci uvjetnog zatvora.

Ana sve opovrgava. Priznaje kako s Matom komunicira još od 2020. godine, ali kaže kako ljubavnog odnosa nije bilo premda je Mato to htio. S frendicom Ivanom bila je kod Mate u stanu 5. siječnja, a potom su došle k njemu i 8. siječnja.

Htjela prespavati

“Plan je bio da se tog dana navečer vratim i prespavam kod Mate, ali na kraju nisam došla. Ujutro me nazvao i pitao tko je dirao novce u njegovu novčaniku, ali ja nemam ništa s tim i nemam pojma o tome”, rekla je Ana u istrazi.

Ivana je potvrdila Anine riječi i ponovila kako nema pojma tko bi Mati uzeo novac i odličje. Kaže da su bile kod njega na piću ta dva dana i istina je da je ona sama išla u kuhinju po piće, ali ništa drugo nije dirala.

Mato je rekao kako su djevojke došle k njemu oko 15 sati i ostale do 20 sati, a par dana poslije stigle su u 17 sati i ostale do 20.30 sati. Drugi dan ujutro primijetio je da mu nedostaje 3200 kuna, ali i odličje.

“Siguran sam da su to ukrale Ana ili Ivana jer nitko drugi u to vrijeme nije bio u mojem stanu osim njih dvije”, rekao je Mato istražiteljima, a oni su mu povjerovali te protiv djevojaka podigli optužnicu za krađu., doznaje danica.hr