Tukli se i pljuvali u prepunom tramvaju: Jedan je vikao ‘upomoć!’, pojavila se uznemirujuća snimka

Tukli se i pljuvali u prepunom tramvaju: Jedan je vikao ‘upomoć!’, pojavila se uznemirujuća snimka

Jedan od dvojice zavađenih kao da ga je poslušao te je šakama krenuo udarati čovjeka što je šokiralo putnike. Putnici u tramvaju  zgranuto i preplašeno promatrali su što se događa pred njima.

Šokantnan i uznemirujuć video incidenta koji se proteklih dana zbio u tramvaju negdje oko Glavnog kolodvora objavio je danas portal 24 sata. Prema onome što se da vidjeti i čuti na kratkoj snimci, došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba najmanje dvojice muškaraca u krcatom tramvaju. 

Netko od promatrača, čuje se na snimci, zavapio je ‘nemojte se svađati, upomoć’, no sukob se nakon toga još više rasplamsao. Jedan od sudionika ovog nemilog događaja, pljunuo je osobu s kojom se posvađao, dok je netko od promatrača, za kojeg ne znamo je li povezan sa sukobljenim muškarcima,  povikom ‘udari ga’, poticao daljnju eskalaciju nereda u tramvaju. 

Jedan od dvojice zavađenih kao da ga je poslušao te je šakama krenuo udarati čovjeka što je šokiralo putnike. Putnici u tramvaju  zgranuto i preplašeno promatrali su što se događa pred njima. 

Kako se video iznenada prekida, nemamo informaciju kako je obračun završio te koje su njegove posljedice. O incidentu smo upitali Policijsku upravu zagrebačku te Zagrebački električni tramvaj, no o njemu za sad nemaju zaprimljenu niti jedne dojave.