Marko Grubnić o svojoj zaradi: ‘Nije uvijek isto. Može biti od 500 eura do 500.000 eura’

Marko Grubnić o svojoj zaradi: ‘Nije uvijek isto. Može biti od 500 eura do 500.000 eura’

Marko je skupljao boce sa sakupljačem Zdravkom Delaćem iz Virovitice. Grubnić je na početku rekao kako nikada nije skupljao boce, no da ih odvaja te da je ekološki osviješten.

Stilist Marko Grubnić pojavio se u epizodi novog serijala Roberta Knjaza, ”Knjazalište”. Marko je skupljao boce sa sakupljačem Zdravkom Delaćem iz Virovitice. Grubnić je na početku rekao kako nikada nije skupljao boce, no da ih odvaja te da je ekološki osviješten. 

Stilist je na snimanje stigao u Gucci cipelama, a Zdravko mu je rekao da izgleda “kao iz cirkusa”. Izjavio je i da ga ne prepoznaje. Grubnić je otkrio i da se strašno boji kokoši. 

–Nije mi to zezancija, fakat me strah kokoši. Ne volim ih. Piletinu jedem, ali bojim se živih kokoši. 

Delać je objasnio zašto je počeo skupljati boce. 

– Imam epilepsiju, imao sam po 80 napada godišnje. Po pet napada dnevno. Bio sam kod doktora, počeo sam piti lijekove, ali pao sam u depresiju – ispričao je Zdravko te otkrio kako mu je jedan kolega predložio da ide skupljati boce te da mu je to pomoglo. Marko i Zdravko su u tri sata, koliko su skupljali boce, zaradili 2, 30 eura. Grubnić ipak nije htio otkriti koliko on zapravo zarađuje. 

– Nije ista cijena ako snimamo neku reklamu i kampanju ili za Instagram. Može biti od 500 eura do 500 tisuća eura, karikiram. Nikad to nije neka fiksna cijena – kazao je. Zdravko je stilistu poklonio torbicu i cipele na kraju emisije. 

– Marko je bio odličan i želim mu da nastavi u Zagrebu sakupljanje – izjavio je Zdravko i poslao pusu stilistu. , prenosi večernji list