Maja Šuput pokazala koji kostim je Bloom odabrao za Halloween, pratitelji: ‘Slatkiš’

Maja Šuput pokazala koji kostim je Bloom odabrao za Halloween, pratitelji: ‘Slatkiš’

Šuput je ovoga puta otkrila za koji se kostim odlučio njezin dječak povodom Halloweena. Na objavljenoj fotografiji može se vidjeti Bloom u crnom kostimu koji ima detalje kostura. Maleni je nasmijan te spremno pozira, a ova fotografija je raznježila pratitelje.

Pjevačica Maja Šuput (44) često sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli fotografije svoje obitelji, a često se na njima nađe i njezin sin Bloom. Maja je ovoga puta otkrila za koji se kostim odlučio njezin dječak povodom Halloweena. Na objavljenoj fotografiji može se vidjeti Bloom u crnom kostimu koji ima detalje kostura. Maleni je nasmijan te spremno pozira, a ova fotografija je raznježila pratitelje. “Slatkiš”, “Presladak”, pisali su ispod fotografije koju možete vidjeti OVDJE.

Inače, Maja se prošlog tjedna pohvalila još jednim odlaskom na odmor s obitelji. Maja je prvo objavila fotografiju iz zračne luke. – Dok je Bloom bio još u trbuhu često smo pričali muž i ja kako bi bilo sjajno da nam dijete bude zaljubljenik u putovanja. I zaista do sada je već bio na dva prekooceanska putovanja, puno europskih i domaćih i stvarno bio savršen suputnik. Posljednjih sedam dana mu govorimo kako opet ide na put. I posljednjih sedam dana samo govori kako ide na put… Doslovno od jutra do mraka. Dakle onaj tren kad je vidio aerodrom i shvatio da kreće dogodila se takva erupcija sreće i uzbuđenja kakva se vidi samo kod pravih putoholičara. Ima ona stara poslovica koja kaže da moraš paziti što želiš jer bi ti se moglo i ostvariti. Bloom kreće u novu avanturu – napisala je, a potom se javila i iz aviona. Po dolasku u Miami, Maja se nije mogla suzdržati pa su se Bloom, Nenad i ona prvo uputili na plažu. Na fotografiji koju je objavila mogli su se vidjeti njih troje odlično raspoloženi kako šeću po pijesku. Maja ne može sakriti niti koliko uživa na ovom putovanju, pa se na Instagramu javlja i s fotografijama iz izlazaka. Sudeći prema njezinim objavama u potpunosti se opustila i uživa, a njezin dnevni raspored u Miamiju sastoji se od uživanja i druženja na plaži sa sinom i suprugom i večernjih izlazaka., prenosi jutarnji list