Rudan o Prijović: Huljić lupeta. Ne možemo mi djecu pretvoriti u male ustaše

Rudan o Prijović: Huljić lupeta. Ne možemo mi djecu pretvoriti u male ustaše

VEDRANA Rudan gostovala je u emisiji Pokreni se na srpskoj TV Nova. Književnica je govorila o brojnim temama, a komentirala je i fenomen Aleksandre Prijović koja priprema u Areni Zagreb čak pet koncerata u prosincu.

“Mladi ljudi su prije svega pametni, nisu opterećeni nikakvom prošlošću jer su profesori koji predaju u školi toliko dosadni, pa iako ih huškaju u nekom smjeru, oni to ne čuju jer su na telefonima. Mogu klepetati što im je volja, do njih to ne dopire”, započela je Rudan i dodala:

“I ta Aleksandra, ona je u Hrvatskoj sigurno veća zvijezda nego naš premijer. Za nju znaju svi. A kako se zove premijer Hrvatske, moja unuka sigurno ne zna niti ju je briga. Ja sam pitala svoju unuku zna li tko je Aleksandra Prijović, a ona kaže: ‘Nona, kako me to možeš pitati?’, i onda krene pjevati njezine pjesme, koje ja naravno ne znam.”

“Mladi ne znaju tko je Huljić”

“Ne možemo ići natrag. Ne možemo mi našu djecu pretvoriti u nekakve male ustaše. Ne mi, nego neki naši političari. To su neka druga djeca i druge generacije. Oni odlučuju što će voljeti, što će im se sviđati, a to što nekakav Huljić lupeta – oni ni ne znaju tko je Huljić.

Njima je Aleksandra carica i tu staje sve. I neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego sve smeće koje se slika u odijelima i jedan trenutak je u ratu, a drugi u miru”, zaključila je Vedrana Rudan., prenosi index.hr