Lijepe vijesti u obitelji: Fani Stipković rodila je dječaka

Lijepe vijesti u obitelji: Fani Stipković rodila je dječaka

Sportska novinarka početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Fani je tada podijelila ove vijesti snimkom sa svojim partnerom na Instagramu

Novinarka i bivša manekenka Fani Stipković rodila je dječaka, javlja Tportal. Fani i Fernando Hierro trenutno žive u meksičkom gradu Guadalajara, gdje je dječak i rođen. Prije tek nekoliko tjedana Fani je i otkrila spol djeteta. Sportska novinarka početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Fani je tada podijelila ove vijesti snimkom sa svojim partnerom na Instagramu.

– Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele – napisala je tada, a u videu su se mogli vidjeti trenuci na kojima je Hierro grlio njezin trudnički trbuščić. Sportska novinarka na društvenim mrežama često dijeli fotografije svog trudničkog trbuha, a otkrila je i kako od treninga ne odustaje niti u visokoj trudnoći te pokazala koje vježbe izvodi kako bi ostala u formi po kojoj je poznata.

Inače, Fani se u međuvremenu i udala za svog partnera i to 13. rujna u središtu Guadalajare, a ceremoniji je prisustvovali samo 12 uzvanika. Jednom prilikom ispričala je i kako je upoznala svog supruga i oca svog djeteta.

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u jednom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.