Stravičan frontalni sudar kod Siska: Silovito se zabio u kamion, djevojka (20) se bori za život

Stravičan frontalni sudar kod Siska: Silovito se zabio u kamion, djevojka (20) se bori za život

Vozač i njegova suputnica nisu koristili sigurnosti pojas

U stravičnom frontalnom sudaru koji se dogodio jučer popodne u mjestu Veliko Svinjičko na sisačkom području više je osoba ozljeđeno od kojih jedna opasno po život. Do prometne nesreće je došlo oko 16.30 sati, a policijski očevid koji je potrajao satima, pokazao je da je 30-godišnjak skrivio nesreću.

S njim je u vozilu bila 20-godišnja suputnica te je on, vozeći se kroz Veliko Svinjičko, uslijed neprilagođene brzine kretanja prešao na suprotnu prometnu traku i udario u teretni automobil sisačkih tablica kojim je upravljao 51-godišnjak.

Od siline naleta, krivac nesreće i njegova suputnica koji, inače, nisu koristili sigurnosti pojas tijekom te kobne vožnje, vozilom Hitne pomoći su prevezeni u sisačku Opću bolnicu.

I dok je 30-godišnjak hospitaliziran s teškim ozljedama, njegovoj suputnici su konstatirate teške ozljede opasne po život. Lakše, pak, ozljede zadobio je 51-godišnji vozač kamiona.

Nakon što 30-godišnjak bude otpušten s liječenja, preuzet će ga policija te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu., prenosi jutarnji