HDZ slavi: Deklasirali smo Grmoju i Petrova u njihovom rodnom gradu. Mi nikad bolji, a oni nikad lošiji

HDZ slavi: Deklasirali smo Grmoju i Petrova u njihovom rodnom gradu. Mi nikad bolji, a oni nikad lošiji

HDZ se pohvalio na društvenim mrežama da je uvjerljivo pobijedio na mjesnim izborima u Metkoviću. Ističe da su pobijedili Grmoju i Petrova u njihovom gradu i da je Most sada dobio manje glasova nego na izborima za gradonačelnika.

“Apsolutni trijumf #HDZ, apsolutni potop #MOST na mjesnim izborima u Metkoviću! 👏👏 Čestitamo Dalibor Milan, gradonačelnik Metkovića, našim pobjedničkim kandidatkinjama i kandidatima & svim članicama i članovima naše stranke u #Metković! Na izborima za vijeća 2 mjesna odbora u užem gradu, na kojima su se natjecali samo HDZ i MOST, postigli smo nikad bolji rezultat, a oni – nikad gori!


✅️ MO Centar
HDZ-MOST 77.7% : 22.3% (u glasovima 544 : 147)

✅️ MO Sveti Nikola
HDZ-MOST 79.7% : 20.3% (u glasovima 369 : 86)
✅️ U 2 prigradska MO-a Vidu i Prudu, u kojima HDZ redovito pobjeđuje, MOST-ovci ili se nisu usudili sastaviti kandidacijsku listu ili to nisu uspjeli!


Podsjetimo, naša je lista na lokalnim izborima 2021. osvojila 53.14% – u koaliciji s #HSLS i #HSU. Dalibor Milan, uz potporu tih stranaka, obranio je pak gradonačelničko mjesto sa 62.77% u 1. krugu. A sada smo nastupili – sami! MOST je tada imao 30.47% za gradonačelnika, a 30.14% za Gradsko vijeće.