Susjeda policajca u svađi udario motikom! “Već se dvije godine spore oko međe”

Susjeda policajca u svađi udario motikom! “Već se dvije godine spore oko međe”

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede priveden je 62-godišnjak iz Šemovaca koji je motikom udario 36-godišnjaka, priopćili su iz Policijske uprave Koprivničko – križevačke. Kako doznajemo, ovaj incident dogodio se u četvrtak u šemovačkim vinogradima, a lakše ozlijeđeni 36-godišnjak je policijski službenik iz Šemovaca. Konfliktu je prethodila svađa oko međe u vinogradima, a sin 62-godišnjaka tvrdi da je sve samo nesporazum i ne vjeruje da je njegov otac udario susjeda.

– Otac je još pritvoren i svaki čas čekamo da ga se odvede istražnom sucu pa da odluči hoće li ga pustiti na slobodu ili zadržati dalje. Ne vjerujem da bi tata ikoga udario, tim više jer nikad u životu nije imao problema sa zakonom i nije konfliktna osoba – kazao je 62-godišnjakov sin koji tvrdi da se sa susjedom, inače policijskim službenikom, već godinu, dvije spore oko međe.

– Susjed stalno ulazi u našu zemlju, a tata ga je više puta zamolio da to ne čini jer je dobro poznato gdje je međa. Ponovno su se posvađali u četvrtak i prije nego što su ga u petak ujutro priveli rekao mi je da nije bilo udaranja – tvrdi sin 62-godišnjaka., piše podravski list