Mlinarić: Tomo Medved misli da može kupiti sve, od pojedinih udruga… pokušao je kupiti i pojedince poput majke Jean Michel Nicolliera

Mlinarić: Tomo Medved misli da može kupiti sve, od pojedinih udruga… pokušao je kupiti i pojedince poput majke Jean Michel Nicolliera

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe oglasio se na fb-u:

MINISTRE MEDVED, NE MOŽETE KUPITI HRVATSKI NAROD I LJUDE KOJI PREPOZNAJU ŽRTVU VUKOVARA – UMJESTO MANIPULIRANJA TREBALI STE RADITI SVOJ POSAO I PRONAĆI TIJELO POKOJNOG JEAN-MICHEL NICOLIERA!

”Vukovar je moj izbor i u dobru i u zlu”, riječi su to pokojnog HOS-ovca, Francuza Jean-Michel Nicoliera, u vukovarskoj bolnici. Vjerujte mi, ta njegova poruka bila bi poruka svih hrvatskih branitelja koji su se borili za ovaj grad, da su je imali prigode reći prije svoje smrti. Riječi koje je izrekao u kamere samo par sati prije svoje smrti, predstavljaju simbol Vukovara, stoga je ova Kolona sjećanja posvećena svim ljudima, svim braniteljima i svih 2.717 ljudi koji su poginuli za ovaj Grad i tako će biti.

Neće nam određivati Tomo Medved koji manipulira gospođom Lillian, majkom, Jean-Michel Nicoliera i koji ju je za prošle izbore doveo u Stožer HDZ-a! Pitam vas tko tu manipulira s obitelji Jean-Michel Nicoliera? Reći ću vam ja – HDZ, Andrej Plenković i Tomo Medved, a ne Ivan Penava, Grad Vukovar niti udruge koje su u Savjetu za branitelje Grada Vukovara. Oni manipuliraju! Tomo Medved misli da može kupiti sve, od pojedinih udruga, Udruge Gojka Šuška, HVIDRA-e i ostalih, a pokušao je kupiti i pojedince poput majke Jean Michel Nicolliera.

Majka Jean-Michel Nicoliera, mom prijatelju Damiru Markušu koji se sa mnom borio ovdje u Vukovaru, poručila je da će hodati s njim u Koloni sjećanja i to vam sve govori. Nastavno na manipulacije Tome Medveda, ja znam da je on jučer kontaktirao obitelj brata Jean-Michel Nicoliera koji je došao u Zagreb na sprovod preminulom BBB, gdje ga je brže-bolje ulovio i pokušao ga izmanipulirati. To je njihov modus operandi: kupi, prevari, slaži, ucijeni, izmanipuliraj i tako oni funkcioniraju. Neće im to proći u Vukovaru!

Tomo, oprosti, ali ne možeš kupiti hrvatski narod, ne možeš kupiti obične ljude koji prepoznaju žrtvu Vukovara! Tomo Medved, na čelu resora si 7 godina, zašto nisi pronašao tijelo Jean-Michela Nicoliera, kako bi ga majka sahranila i kako bi imala gdje doći upaliti svijeću za nadolazeće Sve svete? To je tvoj posao, a ne da manipuliraš udrugama, pojedincima ili ranjenim majkama!

Ovaj plakat je izrađen kao simbol, kao što je Blago Zadro simbol Trpinjske ceste, kao što je pokojni Šoljić simbol Mitnice, kao što je Kačić zajedno s ostalim herojima simbol na Sajmištu tako je simbol HOS-a Jean-Michel Nicolier, ali Kolona sjećanja nije posvećena samo njemu, nego svih 58 HOS-ovaca koji su se borili u Vukovaru i u Bogdanovcima i ne vidim u čemu je problem?!