Charles Pearce ispraznio je račune Elle Dvornik i uništio joj firme svojim potezima?

Charles Pearce ispraznio je račune Elle Dvornik i uništio joj firme svojim potezima?

Charles Pearce je navodno prebacio novac s računa Elle Dvornik na svoj privatni i firme su joj zbog toga trenutačno u blokadi.

Kraj razvoda Elle Dvornik i Charlesa Pearcea još se ne nazire, a sada su isplivali novi, nimalo lijepi detalji oko samog postupka i njihova odnosa.

Naime, kako saznaje Jutarnji list Ellina firma i obrt trenutačno su u blokadi iako dobro posluju, a razlog tome se krije u Charlesovu potezu koji je izveo njoj na štetu. Njoj bliski izvori otkrili su da joj je uskoro bivši suprug skinuo novac s poslovnih računa firme Manijak i obrta Cruella jer je neovlašteno, kao zaposlenik, imao pristup i novac je prebacio na svoj privatni žiro račun.

Ella je firmu Manijak pokrenula 2016. godine i to kao prvi europski inkubator koji je okupljao influencere na marketinškoj platformi za poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Isprva je u njoj bila zaposlena samo jedna osoba, a od 2021. godine dvije čija je plaća iznosila nešto više od 1000 eura, a godišnji prihodi su im u prosjeku iznosili oko 200 tisuća eura.

Prema podacima Fine, Manijak je pak prošle godine imao prihod od 219 tisuća eura, dok su kapital i rezerve iznosili 300 tisuća eura. Ove godine je u blokadi bila tri puta, našla se na popisu neisplatitelja plaća, a od 22. rujna je u četvrtoj blokadi.

“Sve te firme bile su Elline, Charles je bio samo zaposlenik”, izjavio je Ellin blizak izvor i dodao da je Charlesa uopće smiješno nazivati poduzetnikom i da je on uništio firmu.

“On je kamikaza”, zaključio je.

Ella je inače ove godine pokrenula i treću firmu Alterella koja uredno posluje i bavi se promidžbom.